Дневен хороскоп за 08 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
184
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21 лунен ден, Луна в Близнаци

До 18:30 бг време Луната е в Близнаци, през това време информационният поток продължава да е много усилен, твърде вероятно е да попаднем в компания, която да повдигне тонуса, адреналина и настроението ни.

Може да сме по-склонни от обикновено да влизаме в словесни двубои, спорове, така че да защитим аргументирано тезата си, да защитим мнението си…

Успехите ще зависят пряко от социалната активност и колкото сме по-активни, толкова по-широки перспективи на развитие ще се разкриват пред нас.

Докато Луната е в Близнаци е подходящо да укрепваме връзки, да преговаряме за интересите си, да търсим и намираме съмишленици, ще имаме такава възможност.

При Луна в Близнаци- всичко случващо се приема по-леко и някак „над нещата“, подчертано рационално се концентрираме върху решения.

Вечерта Луната вече ще транзитира през Рак- емоционалните преживявания ще станат по-ярки, ще се усилят интуицията и инстинктите ни, а това ще ни помогне да „видим“ обикалящата действителност и от един друг  по-сензитивен ъгъл, може би невидим или по-непознат на пръв поглед.

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден няма да ви липсва компания, напротив- получавате интересни, полезни и/или приятни предложения, които ще повдигнат адреналина ви, собствената ви инициативност. Може да се появят обстоятелства, които да ви подтикнат да защитавате аргументирано мнението си, за да извоювате вид успех, постигнете целите си. Докато Луната е в Близнаци е подходящо да преговаряте за интересите  си, да водите разяснителни разговори или пък- да укрепвате връзки, лични и делови…Вечерта емоционалният фон става по-наситен, „надушвате“ или разбирате за скрити възможности или опасности.

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ да се докажете на работното място, да извоювате своеобразни успехи, които ще имат и пряко материално изражение или ще допринесат за вид удовлетворение. Пред вас се разкриват възможности да въздействате на приоритети, които не са намерили изход и варианти близкото минало за нещо, което ви тревожи…И ето, че днес се оформят такива, особено, ако ги търсите. Вечерта може да получите интересни или по-емоционални известия, да проведете подобни разговори, които ще ви дадат шанс да прекарате приятно или да изясните евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора.

Близнаци, Водолей, Везни– почти през целия ден собствената ви инициативност е доста висока, така че често може да се оказвате в център от внимание. Водите интересни разговори, които ще ви дадат шанс да наложите мнението си, да защитите интересите си или пък да оздравите важни за вас връзки. Разяснителни разговори са повече от вероятно и ако се нуждаете от такива- можете да го направите през деня. В 18:30 ч. Луната преминава в Рак, не е изключено да възникнат непредвидени ангажименти, с които да се справите отлично. Пазете се от емоционални и спонтанни реакции, които могат да ви разминат с очакванията.

Риби, Рак, Скорпион– през деня възникват непредвидени или допълнителни ангажименти, но вие се справяте отлично с тях и това може да се превърне в повод да спечелите нещо- бонус, подарък, шанс за повишение или алтернативи на развитие в професионалната ви реализация, особено, ако се нуждаете от такава. При всички случаи- появяват се хора и обстоятелства, които ви стимулират, мотивират, амбицират- да се справите с чисто финансови приоритети, да привлечете нещо ценно за вас, възползвайте се от подкрепата на звездите през деня и можете да направите пробив в избраното направление. Вечерта- все по-силно ще привличате внимание.