Дневен хороскоп за 11 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
86
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

24 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв ще повдигне тонуса ни, вярата в собствените сили и възможности. Под това въздействие вчерашните страхове, предчувствия, дори емоционална уязвимост- могат да „изгорят“ под въздействие на този слънчев знак, все пак Лъв се управлява от Слънцето.

По един естествен начин всеки един от нас ще се обърне с лице към собствените си качества, достойнство, ще ги усили и ще се стреми да ги демонстрира със съответните позитиви.

В не толкова подкрепящ вариант- честолюбието ще расте, както и раздразнителността, ако някой не подкрепя личните ни планове, засяга Егото ни. Тогава ще влизаме в спорове- спонтанни или реакциите ще са преувеличени, леко драматични, особено в късния следобед и вечерта.

Въпреки всичко някакъв практичен усет и интерес ще се стреми да поддържа баланса, така че да не губим целите си от поглед и ще ни предпазва, така че да не действаме против интересите си.

Денят в повечето случаи ще е подкрепящ, даващ възможности…

Все ще намерим начин да удовлетворим своя прищявка, да порадваме сърцето си и като намерим време, отдадем се на нещо любимо, хоби, скъп човек и т.н.

Луната в Лъв обича да се забавлява. Вярно- това е строго индивидуално като предпочитание, така че всеки ще избере как да прекара деня и в повечето случаи това ще е разтоварващо.

В любовта, ако някой държи на нас- ще ни го покаже, често и по един по-ярък начин…

Овен, Лъв, Стрелец– днес по-лесно ще намирате решения, варианти за всякакви приоритети…Вярата в собствените ви сили ще е повод да виждате възможностите и да ги реализирате на практика. Мнозина ще се оказват в център от внимание поради собствената си повишена инициативност, демонстрация на потенциал и т.н. няма да ви липсва внимание и ще намерите начин да порадвате сърцето си с хоби, вид развлечения и т.н. В късния следобед и вечерта- това може да ви коства спонтанни или необмислени разходи. Склонни сте да придавате през това време нова или различна стойност на хора близки до сърцето ви и според това- до колко ви подкрепят. Реакциите ви към вид несправедливости, ограничения- ще стават все по-спонтанни и непредвидими.

Телец, Дева, Козирог–  ангажименти с дома, семейството или въпроси, които отчитате за извън контрола си- ще обсебват вниманието ви по различни начини, същевременно точно днес вие можете да им въздействате и то като реагирате по един нетрадиционен начин…Действате различно, не рядко и спонтанно, но без да губите интересите и крайната си цел, така че получавате различен и пак така в повечето случаи-по-добър резултат. Умеете да налагате волята си, но внимавайте да не се преминат определени граници, които вечерта могат да прераснат в конфликт или изказване на думи, които ще имат обратен от очаквания резултат. Но случващото се ще ви помогне да се внесе значима яснота в близки или важни за вас връзки.

Водолей, Везни, Близнаци– изясняват се взаимоотношения, които са важни за вас, водите разяснителни разговори, които в късния следобед и вечерта могат да доведат до изненади. Знанието е винаги сила, от която можете да се възползвате, така че да усилите позитиви, но и да отстраните евентуални слаби звена във взаимоотношенията си, там, където ги идентифицирате. Между впрочем- онова, което ескалира като нещо неочаквано, няма да е случайно и не от „вчера“, така че ще е препоръчително да не го пренебрегвате, а да обмислите по-дългосрочна и стабилизираща стратегия, която ще обнови, хармонизира средата ви на съществуване. Подходящо време за оздравяване на връзки, като минимум денят е показателен- на кого и в каква степен можете да разчитате..Информационният поток е много усилен, няма да ви липсва компания, която почти през целия ден ще е повод да се развеселите, разнообразите, разтоварите и т.н.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво, но също така и резултатен, даващ ви възможност да се докажете, да отхвърлите множество дела, за които може да не ви е стигало време, за да се справите. Хубав ден да спечелите нещо важно за вас- материално, под формата на морално удовлетворение, да защитите интересите си. Вечерта може да получите изненадващи известия, които ще ви покажат нови възможности или пък слаби звена, които пак така се свързват с нещо скъпо за вас и което трябва да отстоявате стратегически, може би дипломатично, но и неуклонно…