Спечелете постелки за йога, гири и ластици за разтягане от Prestige Musli

1
219
Добави коментар
pgp

В Промоцията участват всички опаковки (промоционални и непромоционални) на следните продукти, а именно:

ПРЕСТИЖ Мюсли Фибра 94г неунквани бисквити

ПРЕСТИЖ Мюсли Черен шоколад 94г неунквани бисквити

ПРЕСТИЖ Мюсли Ябълка 94г неунквани бисквити

През периода на провеждане на Играта, желаещите да участват в нея трябва да закупят 1 кутия „ПРЕСТИЖ МЮСЛИ“ на „Престиж-96“ АД, участващи в Играта  и могат да спечелят наградите, посочени в т. 6.1 от настоящите Правила.

За да участват в Играта, участниците трябва да регистрират на адрес www.prestige-promo.bg номерът на касов бон, както и да преминат през описаните там стъпки.

За да направи валидна регистрация, е необходимо потребителят задължително:

    Да въведе номера на касовия бон, който не участва в други игри, провеждани от организатор;     Да въведе име и фамилия, както и валиден български мобилен номер;     Да потвърди (чрез чек-бокс), че:         Ще запази и покаже касовият бон на куриера при получаването на наградата;         След като внимателно се запознае с настоящите Правила на промоционалната Игра, да потвърди, че е съгласен с тях;         След като внимателно се запознае с Политиката на поверителност на „Престиж-96“ АД, да потвърди, че е съгласен с начините и условията на обработване на лични данни, както и че дава своето изрично съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора и Изпълнителите.