Какво да правим, когато нещата не се случват така, както ни се иска?

1
161
Добави коментар

Случвало ли Ви се е да сте набелязали план за действие, в картинки да виждате всичко онова, което искате в бъдеще, да сте пълни с енергия и ентусиазъм, да «летите», да правите и сякаш … целият свят е в краката Ви?

И, разбира се очаквате получаването на бърз резултат !

И изведнъж, ако не всичко се случва така, както Ви се иска, изведнъж започва да Ви се струва, че времето тече много бързо, че Вие не успявате с планираните неща, а и въобще дали ще успеете да се справите…

И Ви обзема съвсем друго състояние – на разочарование, умора, даже мързел. Започвате да съжалявате за отделеното време, ядосвате се на себе си и в главата Ви започва да звучи въпросът «Защо? Какво направих не така, както трябва? Аз се старах, пък то…»

Стоп!!!

Тук се спрете! Именно в момента, в който тези емоции ни завладяват, ние стопираме нашите действия и като следствие – получаването на резултат!

Именно ние самите с тези си емоции спираме пътя на свободното движение на енергията. Няма как да направим онова, което не е в нашите сили; няма как да накараме нещата да се случват моментално.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…