Извозване на строителни отпадъци – ЕКО ДОМ – извозване на строителни отпадъци и отдаване на контейнери за строителни отпадъци

1
176
Добави коментар
saggitarius1

Идва моментът на краят на вашият ремонт и сте щастливи, че той вече е почти преминал. Остава ви най – вероятно само да намерите как да транспортирате вашите строителни отпадъци до най – близкото депо и трябва да намерите фирма за извозване на строителни отпадъци.

От тук нататък ви предстоят леки довършителни ремонти дейности, които може и да са козметични.

Процеса по извозване на строителните отпадъци, обаче е важна довършителна дейност, която трябва да се извърши за да приключите целият ремонт, защото сте длъжни да вземете мерки за вашите отпадъци след ремонта от строителната ви площадка. Добра практика за намирането на фирма за извозване на строителни отпадъци е тя да бъде намерена  още в началото на вашият ремонт, защото отлагането може само да ви причини допълнителни проблеми и главоболия. Най-добрият вариант е да се свържете с професионална фирма за контейнери за отпадъци под наем, която разполага с добри специалисти в сферата, има изградено име на пазара и работи качествено и бързо.

Ако, обаче времето ви притиска да извозите вашите строителни отпадъци, тогава веднага трябва да намерите професионална фирма за извозване на строителни материали.

Какви са възможните решения пред вас:

Можете да се консултирате със вашата сметопочистващата фирма в града ви. От нейни специалисти  узнаете, че е забранено изхвърляне на строителните боклуци в контенейрите за битова смет. Законите в България не позволяват това и ако бъдете хванати в нарушение, ви очакват солени глоби. 

Може да попитате за добри фирми във вашата област, които ще извършат качествено услугата по извозване на строителните отпадъци.

Друга идея да попитате за фирма за извозване на строителни отпадъци,  е тази която се грижи за транспортирането им  на общинско ниво и тя може би предлага съдействие на физически лица, 

Можете и сами да изхвърлите вашите строителни отпадъци, но трябва да изберете до кое депо да ги извозите. То е разположено обикновено в крайните квартали на градовете и ако питате в общината ви, те ще ви упътят за избор на депо. Също така има и такси за изхвърляне на строителни боклуци и трябва да разпитате какви са те.

Ако изберете сами да откарате вашите боклуци, също така ще трябва да се набавите и консумативи за това. Чувалите, метлите и лопатите са задължителни, ако решите да не ползвате услугите на професионална фирма за извозване на строителни отпадъци. Може би дори ще ви потрябва и допълнителна работа ръка като хамали, които трябва сами да търсите.

Предимствата пред избор на професионална фирма или вие сами да извозите вашите строителни отпадъци са:

– спестявате времето си в изхвърляне и извозване, в търсене на хамали и вземане на консумативи

– спестявате финансови средства – понякога наши клиенти ни търсят, защото  таксите в депото, което е близо до тях са прекалено високи

– спестявате консумативи и професионалисти ще извършат цялата работа по изхвърляне на строителните отпадъци бързо и лесно.

Ако имате нужда от такива услуги, ние от „EKO ДОМ“ 2011 ООД сме насреща и можете да ни потърсите на посочения телефон в сайта!