Дневен хороскоп за 20 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
163
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

4 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще ни подтиква да действаме с голям размах, ентусиазъм, но не рядко ще е повод- да преминаваме определени граници. Няма да ни е лесно да си слагаме спирачки в желания, преживявания, съответни реакции. Като резултат- днес ще се справяме по-трудно с рутинни действия, ще действаме по-скоро според личните си усещания, намерения…Денят не протича по предварителен график- ние пренареждаме приоритетите си така, както искаме, мнозина ще се противопоставят спонтанно на ограничения, които се налагат от вън…

Не е изключено и да възникват допълнителни, непланирани ангажименти и все пак ще е въпрос на избор как ще отговорим на тези предизвикателства.

Можем да се ориентираме и към въпроси, които ни влияят, но са останали извън контрола ни, действат зад гърба ни, дестабилизират ни и т.н.

Ако има скрити процеси, които ни влияят- ще можем да ги идентифицираме.

И така, вероятно днес е най-добре да действаме според случващото се и на момента, без особени очаквания, за да сме оптимално адекватни на внезапно възникнали ситуации и да ги превъртаме в наша полза.

Хубаво е да се пазим от вид преувеличения, изкривявания, утре- всичко може да ни изглежда по един по-различен начин.

Днес можем на воля да излеем своите чувства, хубаво е да намерим време да се разтоварим и чрез разходки, по друг и индивидуално предпочитан, но активен начин- за всеки…

Овен, Лъв, Стрелец– инициативността ви е много висока и често ще се оказвате в център от внимание. Но не ви е лесно да се справяте с рутинни задължения, може вниманието ви да е насочено към други и по-важни за вас лични приоритети. В този процес- идентифицирате тайни, там, където ги има, стремите се да очертаете собствената си територия, образно казано, за да защитите интересите си. Вие насочвате тенденциите, влияете силно на хора и обстоятелства и всичко ще е във ваша полза, ако не преминете определени граници на добрия тон, пазите се от евентуални преувеличения. Денят не протича по предварителен график- може да ескалират внезапни възможности, но и предизвикателства, така че е най-добре да реагирате на момента. В оптимален вариант- възползвате се от скрити възможности, информация…

Телец, Дева, Козирог-днес може да проведете доста емоционални и разяснителни разговори, може да узнаете тайни, ако има скрити процеси- ще ги идентифицирате. Същевременно- ще можете да се възползвате от неявни на пръв поглед шансове, стига да сте социално по-активни, гъвкави в общуването, ако се нуждаете от варианти на развитие и ги търсите…В значима степен разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате и така по един естествен начин ще промените отношението си към част от обкръжението ви. Подходящо време да изчистите евентуални недоразумения в дома и семейството си, ако има такива- те ще ескалират, но и точно сега е подходящо да се канализират в една по-позитивна посока.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен и внася яснота относно ключови за вас въпроси, те засягат взаимоотношения, които влияят на финансовото ви състояние или репутация, социален статус и т.н. В оптимален вариант- изчиствате недоразумения, за да защитите интересите си, за да се предпазите от загуби- буквално и в по-широк смисъл. В друг случай- придавате нова стойност на определени хора и според това- дали ви нанасят повече щети или са ви полезни, можете да разчитате на тях. Денят е доста показателен в това отношение, а вие трябва да изберете правилна тактика, бих казала и в по-дългосрочен план, за да изберете оптимално правилна посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста резултатен, така че ви дава шанс да се представите в оптимално добра светлина и да спечелите от това. Все пак, денят е показателен и за ключови за вас въпроси, например- до колко вашите мечти и честолюбиви планове са осъществими, ако има пречки или пък натрупани и не твърде благоприятни влияния, то те пак така ще се проявят. Можете да използвате „другите“ като верен ориентир и коректив, подходящо е да обединявате усилия, да търсите вид съдружие, взаимо-помощ и с подходящи личности, важни за вас хора и така ще успеете да се справите с почти всички предизвикателства, които се изправят на пътя ви. Все пак, ако има натрупани неясноти между вас и партньори, то те ще ескалират, за да ги изясните и ако не са преминати определени граници- отстраните, за да не ви влияят повече.