Дневен хороскоп за 28 октовнри 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
180
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна в Овен

Днес в ретроградното си движение Меркурий отново ще премине във Везни, а почти и веднага след него- Венера също ще премине във Везни в директния си ход…Тези две планети отново ще акцентират върху важни за нас отношения…От една страна ще се върнем към стари и неразрешени въпроси, които се отнасят до важни за нас хора. Ескалират теми, които имат широко отражение върху стабилността, просперитета и зависят от определени личности, с които сме обвързани. Ако има нещо в миналото, което е останало без изход и решение и се е натрупало- ще застане отново на пътя ни, за да го разрешим…От друга страна- до нас ще застават хора, които ще ни подкрепят, ако желаем, могат да се появят нови лица, които да порадват сърцето ни.

Меним настроението си спрямо любими и близки- ще сме склонни да проявяваме повече толерантност и разбиране, да балансираме между свои интереси, виждания и тези на отсрещната страна и със съответните позитиви.

Не можем да очакваме особено спокойствие обаче до 06 ноември- предстоят много събития, които на пръв поглед са непредвидими или ни изненадват, но те са естествено продължение, което рязко се проявява там, където не сме били достатъчно наблюдателни или не сме в крак с бързо променяща се обстановка. С малки и по-големи земетресения- ще се наместят пластовете под краката ни и отново- силата ще е на страната на онзи, който съумее да привлече по-широка подкрепа ,сдружава се, укрепва важни партньорски отношения, лични или делови…

Луната е в Овен- ще покачи адреналина ни, ще ни подейства „събуждащо“, мобилизиращо, ще усетим влиянието на Луната в Овен като по-добър тонус, енергия и съответна инициативност.

Поради неустойчивата астрологична картина и необходимостта от повишена приспособимост- мнозина ще почувстват и известен физически дискомфорт, а при по-младите и темпераментните- може да се забележи и нарастваща раздразнителност, която може да прерасне и в словесна агресия, да се надяваме, че ще е само такава…

Денят е положителен или такъв, че позволява да направим пробив в избрано от нас направление, да поставим своеобразно ново начало, да преобразим картината около нас и със съответните последици на собствените ни действия.

Расте вярата в лични възможности, състезателен хъс, желание да се доказваме и борим…

Овен, Лъв, Стрелец– настроението ви е доста неустойчиво и причината в повечето случаи ще се продуцира от конкретни хора, които обсебват вниманието ви. Възможно е да се появи личност, която ще ви подкрепя, ще е повод да порадвате сърцето си или по-лесно да постигате намеренията си. Самите вие променяте отношението си към важни за вас хора и вероятно не без причина, а поради равносметки, които също ескалират по различни поводи. Ако има стари и неразрешени въпроси от миналото, които касаят приоритетни връзки, то те ще напомнят за себе си. Това също могат да са стари партньори, лични или делови, вид авторитети в живота ви- които могат да направят опит да се върнат към вас или поне- да изчистите спорни теми, недоразумения, които влияят на стабилността ви, понякога- онова ,което имате и в един по-широк смисъл. На този фон- днес силите ви се възвръщат, инициативността ви расте, а с нея- вие по един естествен начин ще се оказвате в център от внимание, събития. Подходящо време да демонстрирате потенциала си. Внимавайте евентуална раздразнителност да не усложни някой контакти.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, възможно е да възникнат допълнителни и непланирани ангажименти, които да объркат предварителните ви намерения. В друг случай- добирате се до тайни или допълнителни възможности за развитие, особено, ако търсите такива- днес ще можете да ги идентифицирате по един внезапен начин. Но ако има има и евентуални подводни камъни, неразрешени казуси от миналото, които касаят по-далечни перспективи на развитие и засягат приоритетно професионалната ви реализация или стабилност, включително и чисто финансова, то те ще се проявят отново, за да вземете подходящи мерки. Възможно е да започне процес на промени на работното ви място, наблюдавайте, насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе, а сега- набелязвате неявни на пръв поглед шансове или опасности…До 06 ноември важни за вас отношения могат да търпят внезапна промяна, за посоката повечето от вас са предупредени, вие можете да насочвате, обновявате и променяте през този период като не губите по- далечни цели и желания от поглед.

Водолей, Везни, Близнаци– в близкото ви обкръжение могат внезапно да се проявят ваши защитници или хора, на които да разчитате. Но ако имате стари и неразрешени въпроси от миналото, които касаят връзки, влияещи на финансовото ви състояние, сигурност и просперитет в един по-широк смисъл, то те също ще се възвърнат към вас, за да вземете мерки или това ще бъде право на втори опит за въздействие. Ще расте влиянието ви, способността с по-голяма лекота да печелите внимание, подкрепа, одобрение и тази перспектива ще расте почти до края на ноември и ще можете да се възползвате от нея, особено в някой по-изпитващи моменти. Добирате се до скрита информация, днес можете да чуете новини, да проведете разговори, които да променят бъдещите ви планове, намерения, рязко да преобразят някой контакти и т.н. Няма да ви липсва внимание, но внимавайте дребни спорове да не прераснат в по-сериозна кавга. Заложете на дипломацията и ще се превърнете във важно, свързващо, определящо звено за околните…

Риби, Рак, Скорпион– ежедневието е натоварено с множество ангажименти, но и резултатно. Дава ви се шанс да спечелите бонус, награда, подкрепа, да повлияете позитивно на доходите си. Същевременно- повишени разходи също са доста вероятни и нека да бъдат и целесъобразни.  На този фон- отново се връщате към необходимостта да получите вид подкрепа- финансова или морална от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Ако има теми, които са останали неразрешени в миналото и по-скоро са като конфликт на интереси- сега можете да им влияете, нещо като право на втори опит, тази тенденция ще се съхрани до 06 ноември и после бързо ще набере скорост в зададено направление. Не са изключени изненади в този процес, който ще ви подскаже слаби звена, но и допълнителни възможности, които могат да ви подействат обогатяващо и в един по-широк смисъл.