Има ли евтини секс играчки за двойки, които да използват заедно?

2
150
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Има ли евтини секс играчки за двойки, които да използват заедно?

Разбира се че има и то не малко варианти. Скъпите играчки може да бъдат малко смущаващи за портфейла, особено във времето на пандемия, а и не всички имат възможности за по-скъпи играчки. Те обаче са фантастични идеи за подаръци за свети Валентин, коледа, нова година или рождени дни.

И все пак не може да запълним желанията си само с една секс играчка ( най-вероятно, винаги идват нови идеи за по-интересни преживявания, а и какво лошо, живи същества сме ), за това ако нямаме възможности можете да търсите повече за по-малко бюджет.

За всеки ден (ако имате късмет!), можете да използвате покупката на еротични залъгалки, на по-ниски цени, на които двойките могат да се насладят.

 

И така…. Нека да започнем със списъка:

 

Пенис пръстен

Пенис пръстените са евтини, универсални и можете да ги купите като пръстени от статичен гел, силикон или друг материал, които се поставят около пениса и топките и работата им е да дават по-твърда, продължителна ерекция, или ако изберете вибриращи версии, едновременно ще доставят удоволствие на клитора на вашата половинка. Някои модели пенис пръстени ( пенис рингове ), могат да започнат от цени около 3-5 лв. Толкова са евтини, но имат и доста приложения.

 

Страп он ( пенис колан )

Секс коланите са лесни за носене и може да се използва за цял набор от палави дейности. Ако мъж го използва, може да носи пенис удължител или специален пенис пръстен, може да постави приставка за двойно проникване, дилдо за проникване едновременно във вагината и ануса. При дамите, може да се ползва за различни цели, зависи от модела, има такива които са по-скоро като секси аксесоар, при други модели, може да се прониква през него. Вариантите са безброй, и за две дами, повечето модели имат възможност за закрепване на всякакви модели дилда със вакуумно и/или заключване със щифт и О пръстен.

 

Дилдата също са на супер ниски цени, имаме такива на цена от 20 лв. нагоре, като са съвместими с повечето страп он колани. Разбира се питайте някой от колегите ни във Секс Шопа в Студентски град или се обадете на нашия телефон за консултация.

 

Фетиш ( от типа завържи и раздразни 😛 )

Не всичко е свързано с действането, а и с това преди него! По време на любовната игра ( а и в секса, защо да не? ) можете да ползвате ароматите и чувствеността на свещите, независимо дали само за атмосферата или да ползвате масажни свещи или олио с аромати, за масаж, плът до плът за по-различни усещания. Предлагат се меки вратовръзки, пухкави белезници, закачащи пера и раздразнителни пера, както за бурлеска в будоара, така и за галене на желанието и кожата на любимия.

 

Вкусни лакомства

Искате да подсладите ? Супер! Имате безброй варианти ( не само тези в супер маркета ). Освен шоколадови бонбони, торти, и други сладки изкушения, можете да поръчате различни лубриканти с вкус по избор, сметанов спрей, течен шоколад. Мажете и мажете, всичко да ви потече …мммммм… Бъдете креативни 😉

 

Както можете да видите, има цяла гама от секс играчки за двойки, които да се използват заедно, като цените започват от само няколко лева и ако поръчате от онлайн магазина ще дойдат с евтина и дискретна доставка до вратата ви 🙂

 

Надяваме се това да е помогне на много от вас!

А в друга статия ще разгледаме вариантите ви за соло изпълнение, когато нямате половинка или сте далеч ( по път ) от  половинката ви. 😉

 

Направете правилният избор и подправете вашия сексуален живот с правилните еротични подправки от Erotic Center No.1 или онлайн секс магазина ни на amazonka.bg