Хороскоп за месец ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
121
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Хороскоп за месец ноември 2020г.

ОВЕН

Месец ноември е един от най-важните за вас през годината. През този месец ще ескалират развръзки на тенденции, които са се оформяли през цялата изминала 2020г. или поне ще се проявят важни събития, които окончателно и дълготрайно ще се закодират в кариерното ви развитие, брачни отношения, репутация като минимум до средата на декември. Но сега и през ноември от вас се изисква да направите някакъв важен избор, който окончателно ще повлияе на съответните перспективи на развитие, които ще зададете в живота си.

Много от вас могат да отчетат годината като преломна за себе си. Усилията, които се полагали до този момент могат да доведат до отлични резултати, вие може да извоювате успехи над средното ниво, които да ви подкрепят и през идните години, но от вас и на този етап се изисква да си сътрудничите, да получавате вид подкрепа. Това е определящо в значима степен и вие сами ще се убедите в това.

Значи- вие трябва да търсите съдружие, подкрепа, одобрение, когато се доберете до тях, тогава ще можете да се превъртите на по-високо или добро социално положение, ще можете да повишите доходите си, ще имате шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Звездите ще ви дадат такъв шанс и ако искате, вие ще се възползвате от него. Но очевидно това не винаги ще се възприема като лесна задача от ваша страна. Причината за това е, че ще ви се струва, че трябва да правите твърде много компромиси с отсрещната страна. Ако става въпрос за лични и романтични отношения- почти през целия месец и особено между 05 и 15 ноември ще ескалират силни страсти и чувства. Ако вие гледате в една посока, всичко ще бъде наред и ще имате доста бурни, запомнящи се преживявания. Ако е на лице напрежение поради дълбоки или дълго трупани различия, тогава те ще се изострят, така че да вземете мерки и да определите какво действително искате- да продължите с този партньор или окончателно да го оставите зад гърба си.

И така, вие ще имате избор- той ще повлияе материалното ви състояние и социален статус, изборът в значима степен ще е свързан с това- до колко сте склонни да балансирате между ваши и чужди интереси, виждания, мнение, също- действате съзнателно в посока обединение на усилия, получаване на подкрепа и одобрение. Така през втората част на ноември вие ще можете да спечелите нещо значимо, да преумножите благата си или пое да превъртите предизвикателства в полза.

Ако това не е вашия път, тогава през последната десетдневка на месеца ще отправите поглед към по-далечното бъдеще, друга реализация, нови възможности и пак така свързани с по-висока социална активност.

 

ТЕЛЕЦ

Това е един от най-важните месеци през годината, когато очертавате по-далечни перспективи на развитие в живота си, а векторът на направление ще зависи пряко от партньорските ви отношения-лични или делови.

През месец ноември може да се случи нещо  преломно или с дългосрочно отражение- под формата на тенденция и точно отнасящо се до важни за вас връзки.

И така, сега през ноември- вие може да стигнете до вид решения с близки или любими личности, също такива, които влияят на бъдещото ви развитие. Например, вие може да очертаете по-дългосрочни планове, които да реализирате заедно, в този процес да си помагате, може да изчистите спорни въпроси, да сключите споразумения или пък договори, включително- брачни, ако това ви интересува и е на дневен ред. В друг случай, ако между вас и отсрещната страна са назрели по-сериозни различия, които не са от вчера, тогава те ще ескалират и ще доведат до разрив, съответно- късане на връзки, контраткти, разпадане на брачни отношения. Вие можете да влияете и насочвате и всъщност- до голяма степен случващото се зависи от собствените ви желания…

Демонстрацията на висока квалификация, желанието да излезете извън границите на познатото и възможното ще ви стимулират да се развивате, ще ви помагат да постигате все по-значими резултати.

На работното ви място или в ежедневието също могат да ескалират вид преобразувания. Между 05 и 15 ноември вие ще трябва подчертано да балансирате между текущи и допълнителни, лични въпроси. Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, то ще бъде особено видно през първата част на ноември, така че да вземете мерки и да го отстраните от пътя си. Подобни казуси постепенно ще се канализират в определена посока през втората част на ноември и ще намерят своя изход и решение. Твърди се, че ако сами не можем да открием варианти ,но правим това, което трябва, тогава самото време ще намери най-верния, ползотворен, благоприятен за нас път. И така, всичко, което отчитате за извън контрола си или действащо зад гърба ви към настоящия момент постепенно ще започне да се разплита през втората част на ноември и ще приключи като своеобразна задача до края на годината. До тогава можете да насочвате събитията целесъобразно, в синхрон с писани и неписани закони…

През последната десетдневка на ноември все повече ви занимават приоритети, които се отнасят до материални блага и по-специално в частта- да получавате финансова или морална подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Ще имате такава възможност, но трябва и вие да я усилите чрез личната си инициативност.

 

БЛИЗНАЦИ

Месец ноември е преломен за финансовото ви състояние, а посоката ще се определя от различни фактори- променени условия на труд, уреждане на наследствени въпроси, трансформация на взаимоотношения с партньори, които влияят на благосъстоянието ви.

През първата част на ноември трудно ще влияете на тенденциите или всичко случващо се е с елемент на изненада, буквално в ежедневието. През това време не бива да форсирате събитията, а по-скоро да следвате естествения ход, който ви дава спонтанни възможности, от които да се възползвате, но ви изплавя и пред изненадващи ситуации, които променят предварителните ви планове. Тези изненадващи ситуации ви показват какво трябва да бъде обновено, за да се получи различен и по-добър резултат, защото статуквото не може да бъде съхранено. Помислете и ще откриете изход, варианти, особено, ако активно споделяте идеи, намерения- все ще се намерят хора или обстоятелства, които да ви подкрепят.

На 15 ноември предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит да въздействате на всичко горе-описано, тоест да оздравите позициите си на работното място, да отстраните евентуални негативи, а ако условията на труд го позволяват- да повишите доходите си.

При всички случаи през втората част на ноември ескалират благоприятни обстоятелства за кариерното ви развитие и материално състояние, а преди това трябва да сте избрали вярна посока…

През първата част на ноември може да имате усещането, че хора от близкото ви обкръжение не се държат твърде последователно и предвидимо. Вие и без това в последно време съществувате в среда на повишени изисквания, конкуренция и т.н. Нека случващото се през първата част на месеца се превърне в повод да изчистите евентуални различия, така че да скрепите важни за вас връзки, с колектива, в който съществувате. Ще имате такава възможност, дори и това да изисква известен компромис. Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите контакти, които са безперспективни понеже са ненадеждни…

Ако имате спорни или неразрешени въпроси в колектив- през втората част на ноември постепенно ще започнете да ги разплитате…

През последната десетдневка на месеца популярността ви отново ще започне да нараства, а с това и шансовете за по-широка подкрепа и със съответните позитиви за вас…

 

РАК

През месец ноември ескалират достатъчно важни събития, които касаят близки взаимоотношения с партньори, в дома, семейството и т.н. Това е оптимално подходящо време да скрепите връзки, които влияят на стабилността, благополучието ви на различни нива- в личен и делови аспект. Понякога може да ви изглежда, че за целта трябва да правите компромиси и на практика  да се окаже точно така, но умерените компромиси, с които балансирате между ваши и чужди интереси и с визия да по-далечно бъдещо развитие ще се оказват особено полезни, но все пак вие ще имате избор и сами ще прецените.

Онова, което зададете като тенденция до края на ноември във важни за вас връзки- ще ви влияе години напред. В оптимален случай- вие ще успеете да привлечете на ваша страна влиятелна или власт имаща личност, така че да осъществите творчески проект, бизнес или друга важна за вас идея.

Може да оздравите сърдечните си връзки като намирате и повече време за забавления или чрез общи проекти, дете…вариантите са много и зависи вие какво искате….

До 15 ноември може да ескалират разисквания в семейството ви по ключови въпроси, които касаят кариерното ви развитие, обществено положение и т.н. Можете да разчитате на добронамереност и подкрепа от страна на близките си, дори и не всичко да протича по график..

Почти през цялата първа част на ноември ескалират изненади, които ви показват внезапни възможности или пък- какво трябва да промените, обновите, за да сте по-стабилни. Тези изненади ще се продуцират предимно от „другите“, може да се вслушвате в мнението на отсрещната страна, дори и да е съвсем различно от вашето собствено, то пак може да ви подейства обогатяващо по някакъв начин и вие сами ще се убедите в това.

Не е изключено- да вземете важни решения относно кариерното ви развитие и това да рефлектира върху дома, семейството, че и место-живеенето.

На 15 ноември предстои Новолуние, което в пълна степен ще ви даде шанс да обновите, подобрите партньорските си отношения през втората част на месеца или да привлечете влиятелна опека, която ще се превърне в мост към вашите успехи.

През последната десетдневка- ежедневието ви забързва своя ритъм, вие сте все по-натоварени с ангажименти, но и професионалните възможности постепенно ще се увеличават.

 

ЛЪВ

Месец ноември е важен за професионалната ви реализация. През него могат да ескалират важни събития, които клонят към развръзки или вид тенденции се настаняват трайно.

През първата част на месеца социалната ви активност е много висока. Вие разчитате на дар словото си вид убедителност, благодарение на които- оздравявате важни за вас връзки, разширявате кръга си на влияние, включително и с хора, които са стоящи далеч от вас, извън близкото ви обкръжение.

Вероятно ще водите доста емоционални, разяснителни разговори и преговори, а успехите, до които се доберете и следствие на ораторските ви способности и висока социална активност- ще имат позитивен ефект на различни нива. В професионален- ще привлечете на ваша страна влиятелна опека, ще утвърдите авторитета си. В личен- ще очертаете по-далечни перспективи на развитие с любими хора, влиянието и популярността ви ще нараснат…

Ако сте сами- може да срещнете любовта по един бърз начин, на път или в обществено заведение.

Не е изключено на работното ви място да са назрели по-сериозни послания за промени, това може да са по-високи или неприемливи изисквания към вас, в такъв случай- вие може да решите да прекратите договори или отношения, които имат по-скоро негативен ефект върху бъдещото ви развитие. Особено показателно е случващото се около 15 ноември.

На 15 ноември предстои Новолуние, което ще ви даде шанс да обновите средата си на съществуване в дома, семейството и не само. Възползвайте се от импулса и приливната вълна на това Новолуние, за да подобрите и хармонизирате тази среда ,ще имате такъв шанс.

Все повече ще усещате подкрепа от страна на близките ви, може да делегирате отговорности с тях и не само…

Ако предприемете знакови стъпки, които касаят реализацията ви, то вероятно през втората част на ноември ще решите да ги обсъдите във вашия дом и така е правилно, защото въздействието на семейството ви и в повечето случаи ще е доста конструктивно. В друг случай- ангажименти на работата се отразяват и на отношенията у дома, могат да предизвикат вид преобразувания в дома или место-живеенето…

Отново като вариант- през втората част от месеца може да се отдадете на почивка или пък да сте отдадени повече на лични въпроси свързани с комфорта ви на съществуване…

През последната десетдневка на месеца все повече ще се чувствате в свои води, самоувереността и късметът ви ще растат и не без причина…

 

ДЕВА

Почти през целия ноември информационният поток е много усилен и ви носи ценно знание, на моменти може и да ви изненадва, но със сигурност ви помага да си „сверите часовника“ с реалността и близкото ви обкръжение, тоест- до колко гледате в една посока с определени личности, можете да разчитате на важни за вас хора и т.н.

Не са изключени изненади, те рязко ще подобрят едни контакти, но ще преобразят други или направо ще ги прекратят, ако те са безперспективни и ненадеждни, предизвикват повече вид дестабилизация.

През първата част на Ноември все още важна тема е материалното ви състояние, вие сте в добър период да повишите доходите си следствие на вид подкрепа, на самите обстоятелства, но същевременно- не са изключени и повишени разходи, които в оптимален случай ще бъдат полезни инвестиции в любими хора, във ваш бизнес. Все пак и през това време е полезно да преговаряте аз интересите си ,също- да прекратявате взаимодействия, които по-скоро точат ресурсите ви, предизвикват загуби- ще имате достатъчно подсказки и ще можете точно да се ориентирате.

До средата на ноември може да ескалира конфликт на интереси, особено, ако имате тясно взаимодействие, зависимост с чужди ресурси. Пазете своето, дори и да се налага да сте по-гъвкави в поведението. Това не е подходящо време да се предоверявате или да теглите кредити…

На 15 ноември предстои Новолуние, което може да обнови средата ви на съществуване- чрез равносметки, премествания и т.н. Полезно е съзнателно да се възползвате от „приливната вълна“, така че да оздравите приоритетни отношения, да преговаряте за интересите си, да извоювате по-престижни позиции, ще имате такава възможност и тя ще расте със собствената ви социална активност.

През втората част на ноември можете да сбъднете сърдечно желание, да промените близки до сърцето ви отношения в една по-позитивна за вас посока чрез разяснителни разговори, чрез вземане на решения, защото е дошъл пречупващ момент, който ви дава такава възможност, в повечето случаи и ако се нуждаете от това.

Месец ноември е важен за близките ви отношения-партньори, деца…. Точно през него вие можете да ги насочите в желана от вас посока, която после ще се закодира трайно или ще продължи да се развива според тенденции, които зададете през този месец.

През последната десетдневка на месеца имате нужда да намалите темпото или да обръщате повече внимание на близките си, на дома, семейството..

 

ВЕЗНИ

За повечето от вас най-важните промени през 2020 година се случиха- в техния дом и семейство.  Сега през ноември  предстоят  развръзки, които ще се закодират трайно и  и това ще има своето дългосрочно отражение. За някои от вас-  това е уреждане на  недвижимо имущество, справяне с приоритети,  които касаят местоживеенето, отношенията в дома и семейството и т.н.

Или пък- ескалират важни промени с ваши близки и роднини, които се отразяват и на вас самите.

Каквото и да е-  вие може да насочвате съзнателно тези тенденции в една по-позитивна посока като подкрепяте близките си, дори  и понякога това да е на база известен компромис…

В друг случай  вземате определящи решения, които превъртат ситуацията около вас  в съвсем нова посока, декорите около вас се променят и в повечето случаи- това ще доведе до намаляване на напрежението, подобряване на средата ви на съществуване.

През втората част на ноември   вие може да решите да инвестирате в дома и семейството си и  това ще се окаже благоприятно обстоятелство, което ще подобри или хармонизира  тази ваша среда.

Отново като вариант- през втората част от месеца все повече ще може да разчитате на вашите близки, на семейството си и т.н. Първата част на ноември ескалират  внезапни или непланирани разходи, които могат да ви дестабилизират финансово, през това време не се препоръчва да поемате рискове, хубаво е да изчакате през втората част на месеца когато обстоятелствата ще бъдат по-благоприятни към вас.

До средата на ноември- между вас и вашия партньор ще пламтят особени искри.  В оптимален случай-  те ще разпалят страстта между вас, не  те са изключени бурни дебати или събития, които са запомнящи се и ще се отразят на бъдещите ви взаимоотношения. Но ако между вас  и вашият партньор съществуват различия, то до средата на ноември и особено около 15 ноември  ще се разгорят в степен, която ще ги преобрази.

Нека посоката да е положителна,  но за целта отново- трябва да заложите на вид толерантност, която ще превърти тези предизвикателства в позитив, стига различията между вас да не са непреодолими, тогава- това напрежение ще е повод за оздравяващи трансформации.

През последната десетдневка на ноември- вашата социална активност расте,  както и шансовете да създавате и укрепвате все повече и повече  важни за вас отношения, които ще имат своето отражение на различни нива от вашия живот…

 

СКОРПИОН

До  22 ноември Слънцето е във вашия зодиакален знак и през това време ви дава шанс да зададете  нова и  и по-позитивна  лична година.

Степента на вашите успехи през цялата 2020 година- пряко зависеше от важни за вас отношения с близкото ви обкръжение, променен начин на мислене, усвоени знания, комуникативни умения и т.н..

Сега през ноември и следствие на всичко гореописано- вие  може да промените средата си на съществуване и то в една по положителна посока, като утвърдите авторитета си, привлечете на ваша страна влиятелна опека,  оздравите важни за вас връзки с по-възрастви или власт-имащи  личности, вариантите  са много…

Разбира се, вие може да промените средата си на съществуване и  чрез премествания, прекратяване на връзки и договори, които вече са изчерпани.  Но при всички случаи- ще имате шанс да  утвърдите авторитета си или да постигнете успехи над средното ниво чрез висока социална активност, преговори,  вид съдружие…

До средата на ноември вашите отношения ще бъдат перманентно съпътствани от елемент на изненада. В едни случаи- това ще бъде напълно подкрепящо за вас, даващо ви внезапни шансове, но в други случаи- ще показва слаби звена във взаимоотношенията ви, в този процес вие дори може да идентифицирате тайни, скрити процеси, ако има такива те ще се проявят, особено около 15 ноември.  Знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате. Изясняването на всичко, което ви влияе- независимо дали е явно или изплува под повърхността може да се превърне в повод да  изчистите всички недоразумения като гледате в по-далечна перспектива и неговите целите си от поглед.

През  втората част на ноември  вие все по-силно влияете на околните,  през това време може да наложите мнението си,  да проведете  успешни преговори, разговори, да срещнете неслучайни хора, които имат широко отражение в живота ви или пък- някой от вас ще си върнат човек от миналото, който все още играе роля и не бива да напуска пътя ви. Конструктивни, понякога превратни и в повечето случаи- стабилизиращи разговори и преговори…

През последната десетдневка на месеца  все по-важна тема става  финансовото ви състояние, същевременно точно на тази сфера от вашия живот ще можете да въздействате.

 

СТРЕЛЕЦ

За повечето от вас месец ноември донесе промени в материалното състояние, вид сигурност в един по-широк  смисъл.

Тенденции, които ескалират през изминалата близо година сега вървят към развръзка, която ще продължи да ескалира до края на месеца или до средата на декември. Към настоящия  момент обаче- вие може да повлияете положително на доходите си,    на материалното си благосъстояние като разчитате на естествено продължение на успехи, които вече сте очертали в миналото.

Ако резултатите не ви удовлетворяват, тогава през месец ноември и особено през втората част на месеца- пред вас ще се разкриват варианти на развитие, например- това могат да бъдат допълнителни, паралелни, тайни или  нерегламентирани източници на доходи.

В друг случай- вие се осланяте на закрила от страна на ваш покровител и тази тенденция ще нараства през месеца.

Въпреки всичко не  са изключени и повишени разходи,  особено през първата част на ноември и  в оптимален случай- това ще бъдат полезни инвестиции във вашето бъдеще.

В не толкова благоприятен вариант- в обкръжението ви може да има личност, която да точи ресурсите ви, да  предизвиква щети и т.н. В такъв случай- вие ще трябва да действате по-радикално или стратегически, по друг начин казано, „ако не можете да прескочите една скала, то вероятно ще можете да я обиколите, дори  и това да изисква повече време“… Помислете и си изградете план…

През първата част на ноември между вас и близкото ви обкръжение могат да се запалят особени искри и тълкуванието не е еднозначно.

Това може да е огън на страстта с определена личност, но може да ескалират и недоразумения, конфликт на интереси, ревност…вариантите са много. при всички случаи няма да ви липсва внимание, възможности, но крайният изход ще зависи от това кого допускате до себе си, на кого се доверявате, също- да не се преминават определени граници в добрия тон, евентуални претенции и т.н.

На 23 ноември  Слънцето преминава във вашия зодиакален знак и вие ще почувствате това астрологично влияние като прилив на енергия, ентусиазъм, шанс да влияете повече на събитията…

 

КОЗИРОГ

2020 година е една от най-важните за вас и за мнозина  ескалираха множество битки,   но и  победи, на които вие ще можете да разчитате години напред.

Сега през ноември  вие можете  да продължите този ваш път напред и нагоре, да преумножите шансовете пред вас  и като проявявате висока социална активност, стремите се да  утвърдите авторитета си в колектив  и всъщност- мнозина ще успеят,  особено през втората част на ноември.

Тогава- вие може да извоювате по-добри позиции в колектив, да получите подкрепа и одобрение от страна на околните ,а заемете лидерски или управленски позиции, ако условията на труд го позволяват или  да промените средата си така,  че да намерите своето най- добро или престижно място.

При всички случаи, колкото сте социално по-активни през ноември, толкова по- значими резултати можете да постигате, крайният резултат ще зависи от собствената ви висока инициативност, а добрата новина е, че подчертано- влияете на хора, обстоятелства тенденции, възползвайте се по оптимален начин!

Въпреки всичко, през първата част на ноември- вие може да имате усещането, че околните съдържат твърде непоследователно, изненадват ви и не винаги приятно. Нека това да е повод да отстраните слаби звена, като използвате различен и нетрадиционен подход…

До средата на ноември-мнозина  по-бурно ще разискват своите бъдещи планове в дома и семейството си, не са изключени спорове и общи бъдещи и обогатяващи цели ще ги изчистят.

В друг случай- налага ви се над средното ниво да  балансирате  между лични и служебни въпроси, например- трябва да се справяте с ремонти у дома, да помагате на близките си, но също- да не пренебрегвате кариерните си амбиции.

Нагорещена обстановка,  която в последно време съпътства повечето от вас в дома или това е недвижимо имущество /има различни вариантни/- започва постепенно да се разплита през втората част на ноември,  въпреки че окончателни събития,  които ще свалят това напрежение-  може да очаквате едва в края на декември и началото на януари 2021…

Засега може да въздействате по гореописания начин.  През последната десетдневка  на ноември  вие намалявате темпото, защото имате нужда от почивка, в друг случай ежедневието ви е извън обичайния ритъм отново- поради допълнителни или неспецифични задачи, с които се справяте отлично.

 

ВОДОЛЕЙ

През 2020 година за повечето от вас ескалираха събития, които бяха като естествено продължение и развръзки на тенденции, които са зададени преди това. Ако не всичко случващо се ви харесва като резултат и не ви носи удовлетворение, тогава през ноември ще възникнат варианти на развитие, от които да се възползвате.

Тези варианти могат кардинално да променят посоката ви на развитие  и това да се отрази на кариерата, брачните отношения, обществено положение или репутация като минимум.

Точно сега през ноември и по различни поводи разбирате- кои стари перспективи на развитие ще намерят място и в бъдещето ви, могат да се трансформират, обогатят и надградят или пък-  трябва да останат окончателно в миналото ви…

През първата част на ноември водите разгорещени дебати, които в оптимален вариант ще наложат мнението и интересите ви. Но лесно ще се преминават граници на добрия тон и тогава ще се постига точно обратен вариант, който ще къса връзки и договори.

Ще имате достатъчно подсказки през  целия ноември в тази посока-какво следва да остане в живота ви или пък да се разделите с него, но  не е препоръчително  да  насилвате събитията, а по-скоро да се възползвате от спонтанно възникнали, но не случайни възможности, също- да отстранявате онова, което определено е деструктивно и няма място в бъдещото ви развитие, изчерпано е….

Можете да се възползвате от Новолунието на 15 ноември, за да зададете ново начало, което ще се отрази на ключови за вас приоритети, стабилност, сигурност-материална и морална…И повечето от вас ще успеят като разчитат на придобит опит, авторитет, успехи до този момент или варианти ,които се очертават на хоризонта, при условие, че ви се налага да прелистите нова страница.

Новото ще нахлува все по-осезаемо в живота на всички в края на 2020 и началото на 2021, особено за родените през януари Водолеи, но и всички останали в различна степен.

Това предстои, когато вперим поглед в по-далечното бъдеще. Към настоящия месец- от вас се изисква да съхраните и обогатите онова, което искате да остане в живота ви, дори и като го „претапицирате“ , ако се налага. Но ако това е невъзможно- ще получавате достатъчно подсказки, особено през първата част на ноември и под формата на малки или по-големи „земетресения“, изненади и т.н.

Онова, което отчитате за слабо звено го отстранявайте своевременно ,ще имате такъв шанс, обновявайте го , действайте различно и креативно…

Иначе тази необходимост ще нахлуе по външни и вече не управляеми от вас причини през идните месеци.

През последната десетдневка на ноември влиянието ви над околните ще нараства, ще получавате все по-широка подкрепа, няма да ви липсва внимание.

 

РИБИ

През 2020г. повечето от вас бяха социално много активни или се изправиха пред необходимостта да утвърдят авторитета си в колектив, да получат подкрепа и одобрение от страна на личности, които влияят на благосъстоянието им и бъдещото им развитие. И така, сега през ноември вие сте към края на едни възможности ,които можете да преумножите чрез собствената си инициативност и висока социална активност.

За съжаление през първата част на ноември не всичко ще протича точно така, както очаквате, възможно е да имате усещането ,че околните се държат непредвидимо. Оздравете целенасочено определени контакти, но също- отстранете онези, които ви носят по-скоро щети или са изчерпани, до края на ноември това ще бъде особено видно и повод да прелистите нова страница.

През първата част на ноември ще полагате много усилия да повишите или подобрите доходите си и вероятността да успеете е повече от голяма, но истинско разплащане и обогатяващи резултати можете да очаквате през втората част на ноември и през декември. На този етап и през първата част на ноември- вие трябва да анализирате внимателно какво ви дестабилизира финансово, за да го отстраните. Понякога- ще е нужно време, за да си дойде всичко на мястото, а в други случаи от вас ще се изисква да укрепвате отношения, да обединявате усилия…

Въпреки всичко до средата на ноември ескалират и повишени разходи, а в по-неприятна форма- не е изключен конфликт на интереси, който ще има широко отражение.

Това не е благоприятно време да задлъжнявате или теглите кредите, да давате пари на заем…

На 15 ноември предстои Новолуние, което ще ви даде възможност за ново начало, така че да разширите хоризонтите си на развитие, например- като сключите дългосрочни договори, получите подкрепа от страна на влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение, справите се с юридически казуси и получите материално, морално удовлетворение…Вариантите са много, но и шансовете…

През втората част на ноември хоризонтите ви на развитие се разширяват и можете да се възползвате от варианти, които ви действат обогатяващо или пък- се изкачвате по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

През последната десетдневка на ноември все по-важна тема е кариерното ви развитие и социален статус и на този приоритет ще можете да въздействате най-силно.