Кои са актуалните топ връхни дрехи през есента и зимата на 2020/2021

1
144
Добави коментар
clashbade
clashbade

Завършеният аутфит в духа на актуалните модни тенденции предполага избор на ефектни връхни дрехи, които са в синхрон или играят ролята на акцент в облеклото 

Тази есен и през настъпващата зима вероятно ще вървим повече по улиците, отколкото да стоим на закътано място, предвид обстановката, която се заформя около covid-19. Не искаме да спрем със социалните си контакти напълно и може винаги да си организираме разходка с приятелки, разговори на пейка в парка с чаша кафе в ръка или да седнем на открито в заведение.

В такъв случай какво ще облечем за връхни дрехи изобщо не бива да бъде подценявано, особено ако сме запалени по модата! Нека да разгледаме какво диктуват дизайнерите през студените месеци на 2020/2021.

Якета с подчертана талия

Всички якета, които ще оставят впечатлението за издължена фигура и са с подчертано внимание към талията, извивките, определено ще са хит. Тук се имат предвид моделите, които са с дължина около средата на ханша, а за топлокръвните дами – и по-късите. Класиката допуска и отклонения, включвайки в препоръчителните находки саката с коланче, приличащи на якета.

Вечното кожено яке

Любителките на кожения материал и вечните рокерски якета могат да бъдат спокойни – те отново се радват на популярност. Поначало никой не може да ни отнеме удоволствието да съчетаем коженото яке с рокля или дънки, но и модата е на същото мнение, което е още по-хубаво.

Характерни са класическото черно, но не пропускайте да попълните гардероба си и с вариант в по-ярки тонове. Ако обикновеният хастар не ви е достатъчен и искате да се стоплите повече, може да заложите на пухкава подплата.

Ветровки или шушляк

Ако спортният стил присъства често в ежедневието ви, или поне през уикенда, ще сте доволни да чуете това. Шушляковите якенца, които слагаме при влага и вятър, са не само перфектни за студените дни, но в момента и много актуални. Вариантите, между които може да избирате, са обемни или къси, които имат по-прибран силует. Разбира се, желателно е да предпочитате онези модели, които подхождат на индивидуалните ви дадености и вкуса.

С тях вие ще сте въоръжени срещу променливите температури и лесно може да комбинирате с топ отдолу и/или жилетка.

Палта тип пончо или наметало

Навлизаме в дълбоките води на женската елегантност. Няма дама, която да не е горда собственичка на поне няколко любими палта, но и никога не бихте отказали едно ново попълнение.

Палтото тип пончо или наметало може да завърши визията ви, когато сте с официален тоалет. То стои изключително изискано и ефирно, а освен това ще ви предпази напълно през предстоящите мразовити дни от годината.

Заложете на боти или ботуши с висок ток, помислете и за аксесоарите – шапка, ръкавици, подходяща чанта.

Тенденциите повеляват, че вместо палто може просто да се покриете с огромен шал, като така връхната дреха става излишна. Големите шалове, които са като одеяла, са прекрасен заместител, но са по-удачни, ако времето е по-меко и тихо, за да не се налага да придържате постоянно наметката си.

Сред палтата има и по-необичайни попадения – с ресни, апликации, нестандартни кройки, които със сигурност ще ви отличат от тълпата, ако сте склонни на подобни експерименти.

Разгледайте интересните сезонни предложения на сайта https://alessa.bg.