Как ще изглежда зимата през очите на модата

1
141
Добави коментар
clashbade
clashbade

С какво да съобразим покупките си през следващите месеци и как ще ни зарадва модата

Малко лоши новини за всички върли привърженици на черното. Тази зима въпросният цвят няма да ни направи услуга, ако редовно присъства в гардероба ни.

Всички дами, желаещи да са в крак с модните тенденции (или поне бегло да ги следват), ще могат да се възползват от толкова нежните пастелни и земни тонове на бежово, пясъчно, кафяво, охра, горчица, синьо и всички подобни нюанси. Ако до миналата година бяха актуални крещящите цветове, този сезон ще заложим на топли и нежни багри, които ни вдъхват намек за разкошна есен и много топлина. Палта в цвят на шоколад, допълнени с ефирни рокли със сини мотиви, флорални принтове или животински такива, може да се окажат един супер сполучлив аутфит.

Носете смело тигровите щампи! Те отново ще бъдат актуални, а едва ли има момиче, което да не се похвали с поне няколко дрешки в подобни мотиви. По отношение на палтата, можете смело да заложите на всичко в гамата на жълто-кафявото. Синьото също се оказва попадение в целта.

Роклите в студеното време

Една жена никога и при никакви обстоятелства не може да си позволи да се лиши от
най-женствената дреха: роклята. Независимо от времето, точно този атрибут може да внесе нотка свеж полъх в иначе мрачните дни.

Когато подберете правилно връхната дреха, комбинирана умело с дебел шал и в комбинация с високи ботуши, няма защо да се притеснявате от студа. Ботушите по крака се завръщат с пълна сила, за да ни предложат още повече комбинации. Все пак не забравяйте, че те не са актуални за всеки един силует.

Високите токчета също триумфират отново (не че някога са били извън модните тенденции) и ни помагат успешно да засвидетелстваме своята красота на околните. Издължени бедрата, прибран корем, прекрасна стойка и в добавка страхотен, женствен външен вид. Кой ще ни устои?!

Дали в комбинация на високите ботуши ще изберете клин, пола или рокля, ефектът ще е гарантиран. И не е задължително това да е свързано с неудобство по време на носене. Умерената височина ще посрещне ежедневните предизвикателства на модерното момиче.

Саката през този сезон следват леко удължена тенденция. Ако са уголемен размер, колан през талията ще подчертае нужното и ще промени визията. Често започваме да срещаме и толкова познатите от миналото подплънки. Все пак не е задължително да копираме всеки стил, и ако не ви харесва да имате визуално широки рамене, спокойно може да се въздържите от употребата им.

Любимите ни чанти

Този неотменен дамски атрибут ще преобладава в малки, кокетни и нежни размери. Не е ясно какво точно ще успеете да съберете в компактния модел, но едно е сигурно – ще бъдете модерни и в крак с последните тенденции. Не е задължително да бъде в цвета на обувките, но е желателно да намерите начин да обедините аксесоара с цялостния тоалет.

Веднага можете да актуализирате информационните си пропуски относно желаните модни брандове в България и да си съставите жизненоважния списък на вашите must have.

Това можете да осъществите и от удобството на дома, като се разходите из страниците на https://alessa.bg. Подгответе се да бъдете зашеметени!