A2 Хостинг Бърз хостинг с неограничен трафик и пощенски кутии, супер обслужване и скорост! Безплатен SSL сертификат. Site…

2
119
Добави коментар
blue77
blue77

Защо ми е нужен уеб сайт?

Динамичното общество изисква силното онлайн присъствие
Уеб сайтът не е само визитна картичка, той не е нещо модерно, нито въпрос на лукс. Уеб сайт е нещо задължително за успеха на съвременния бизнес. Представяте ли си бизнеса си без фирмен телефон? Същото е и с уеб сайта.
Вие не просто имате нужда от сайт – Вие трябва да имате такъв.

Уеб дизайн пакет за изработка на сайт

На практика включващ всичко необходимо, което се вписва в понятието бизнес сайт. Ние можем да направим перфектния уеб дизайн за Вашата фирма, хотел, ресторант, туристическа агенция, онлайн магазин, недвижими имоти и др.Вашият бизнес има нужда от сайт! За един достатъчно добър такъв са необходими знания, опит и правилно разработена стратегия.Ние държим на директния контакт и затова разговаряме лично с всеки един наш клиент.

Ние правим ЕФЕКТИВНИ сайтове.

Вярваме, че един сайт трябва да е красив И умно направен.
И най-хубавото? Предлагаме отлични цени.В A2 Хостинг винаги се стремим да отговорим на различните финансови възможности на нашите клиенти. Позовавайки се на опита ни в изработката на сайтове и работата с други бизнеси като вашия можем да включим всички различни аспекти на един добър сайт, който ще ви донесе резултати.

Многобройни системи за управление на съдържанието от които да избирате.

CMS- Content Management System е динамична система, която позволява на сайта да бъдат добавяни неограничен брой страници, снимки, видео материали и много други допълнителни разширения.Ние внимателно разглеждаме и спазваме вашите изисквания, както и тези наложени от пазара. Резултатът е качествен, красив и работещ уеб сайт, който ще надмине вашите очаквания.

Администрация достъпна за всеки. Знаем, че не искате за всяка една бъдеща промяна да плащате допълнително.

Сайта притежава собствена база данни и система за управление на съдържанието и визията. Това дава възможност на хора без специфични технически познания да правят промени по съдържанието на сайта в реално време. При желание можете да добавяте нови материали, да популяризирате сами сайта си и да спечелите още повече клиенти.