С какво да носим дълга рокля

1
107
Добави коментар
prohris
prohris

Има нещо наистина неустоимо в дългите дамски рокли. Елегантният и шармантен начин по който обгръщат и подчертават женските форми ги е превърнал в неизменна част от гардероба на всяка дама.

С какво да съчетаем

Тъй като дългата дамска рокля сама по себе си е главният акцент в облеклото, съпътстващите аксесоари е добре да са фини и дискретни. Обикновено в допълнение на роклята, носим и

Чанта;
Обувки;
Бижута;
Допълнителна дреха.

Дамската чанта е задължителен аксесоар, независимо дали отиваме до близката кафетерия или на официална вечеря в шикозен ресторант. В първия случай можем да си позволим шарен и грабващ окото модел, но когато става въпрос за събитие на високо ниво, единствената подходяща чанта е тип „клъч“, която да носим в ръка или на тънка презрамка.

Обувките за друг задължителен елемент и от тяхната визия зависи цялостното ни излъчване. Обувайки кецове или пантофки, ще имаме закачлив спортно-елегантен вид. Сандалите са подходящи за топлите летни дни и нощи, а на официално събитие обувките са задължително с висок и тънък ток.

Допълването на визията ни става и с подходящи бижута. Ако дрехата е семпла, в бели или черни нюанси, е подходящо да сложим шарено и богато бижу, което да играе ролята на акцент. Дамските рокли с шарени и натрапващи се принтове нямат нужда от бижута и в този случай няма да сбъркаме, ако заложим само на подходящи обеци. За официално събитие бижутата към дрехата ни трябва да са елегантни и задължително от благородни метали и с естествени камъни.

Понякога се налага да сложим и допълнителна дреха, за да се предпазим от неблагоприятните атмосферни условия. За неофициални случаи добра работа ще ни свърши дамска жилетка с нежна оплетка, а за елегантни събития е добре да се снабдим с болеро с дълги или къси ръкави, за да завършим тоалета си подобаващо.

Как да изберем правилния размер

Когато избираме дамска рокля онлайн, неминуемо идваме до момента с точния размер. Роклите в магазина на creative-bg.net се предлагат в стандартните размери S, M и L. Ако се колебаем между два размера, можем да се консултираме с приложена таблица с размери, където на базата на обиколката на гърдите, ханша и талията можем без проблеми да се ориентираме какъв номер да поръчаме.

Защо да изберем Creative-bg.net

В онлайн магазина на creative-bg.net можем да открием великолепно разнообразие от дамски рокли с дължина под и над коляното. Разнообразните модели, цветове и материи правят избора колкото лесен, толкова и вълнуващ, а благодарение на честите промоции и намаления цените на артикулите са наистина бюджетни. Ясните и прозрачни условия на поръчка и доставка, както и лесният за навигиране сайт правят пазаруването от creative-bg.net наистина специално изживяване.