Как да изберем дамски дънки

1
138
Добави коментар
prohris
prohris

Дамските дънки са най-любимият елемент в гардероба на всяко момиче. Широкият спектър от поводи да ги облечем, непреходната им класика и несравнимото удобство обясняват факта, че няма дамски гардероб без поне няколко чифта.

Кои са модерни

Модерните модели женски дънки и този сезон са всичко друго, но не и изчистени. Най-популярните варианти са:

С ниска/висока талия;
Накъсани;
С допълнителни орнаменти;
С надписи.

Талията на дамските летните дънки е в двете крайности – или ниска, или висока. Това ни облекчава значително, защото можем да подберем модел според фигурата си, без да бъдем демоде.

За поредна година актуалните дамски модели са накъсани, с висящи конци и понякога с широки дупки. Популярният „гръндж“ стил от 90-те години се завърна и изглежда, че ще поостане.

За допълнителна индивидуалност върху крачолите често се добавят и малки аксесоари – панделки на глезените, бродерии, ципове и апликации, а за най-смелите дами – и надписи, често с предизвикателно послание.

Как да изберем дамски дънки

Този тип дреха е подходящ за всяка дама, защото се предлага в невероятно разнообразие от модели, кройки и цветове. Най-важното е да ни стои добре и да подчертава най-добрите качества на фигурата ни. Така например високата талия е много подходяща да приберем изпъкнал корем. Черните скини модели издължават визуално краката, а светлите с ниска талия стоят превъзходно на по-дребни дами.

Ако избираме дънки за офиса, трябва да се спрем на максимално изчистен вариант, най-много с ципове на прасците, ако моделът е скини. Но в случаите, в които търсим дреха за свободното ни време, всички ограничения падат и можем да изберем най-смелия вариант, който можем да намери.

Как да изберем нашия размер

Когато избираме онлайн, е добре да се консултираме с приложената таблица за размери. В нея са показани определени обиколки на бедрата и талията на кой размер дамски дънки отговарят. Ако се колебаем между два размера, е добре да знаем, че ластичните модели след кратко носене се отпускат, докато тези без ликра може да се свият след няколко пранета. Затова винаги трябва да проверяваме състава на дънките, преди да ги поръчаме.

Защо да пазаруваме от онлайн магазина на Creative-bg.net

Без значение дали се нуждаем от ежедневен или елегантен чифт, с изчистена линия или напротив – ще намерим точното решение в онлайн каталога на creative-bg.net. Разнообразието от качествени дамски дънки на много атрактивни цени ги прави предпочитан избор при онлайн търговците.

Причините за това са лесен и интуитивен сайт, филтриране по различни параметри, опция за безплатна доставка над определена сума, редовни намаления и промоции. А в случай на неудовлетворение имаме законовото право да върнем продукта в 14-дневен срок, като парите ще ни бъдат възстановени без въпроси и проблеми.