Кои рокли ще са на мода през 2020

1
100
Добави коментар
prohris
prohris

Всяка година прочути дизайнери диктуват модните тенденции за предстоящата година. Дали ще са блузи, панталони, сака, туники, тишърт или ризи – не е от значение, защото една дреха изпъква сред всички останали. Най-женствената дреха за поколения, дамската рокля, винаги ще остане в топ класациите на любителите на модата. Кои обаче са актуалните модели и цветове за 2020 ще разберем с помощта на онлайн магазин Creative-bg.net.

 

Класика в жанра!

Колкото и време да мине, малката черна рокля винаги ще е неизменна част от нашия разнообразен гардероб. Дали ще изберем модел по тялото или такава със свободна линия е без значение. Тя е тази, която ще ти помогне да си ослепителна във всеки момент. За парти, за рожден ден или просто за вечеря с приятели. През 2020 добавяме и екстравагантни нотки от тюл и дантела и сме в крак с всички трендове по света.

 

По-цветна от всякога!

С много смелост отскачаме при най-цветните и ексклузивни модели, подходящи за най-ексцентричните дами. Тази година златното отново е на мода. Рокли в зелено, лилаво и жълто ще завладеят модния подиум в експлозия от цветове. Да не забравяме и любимото синьо, в което ще се влюбите от пръв поглед. Ако ще избираме цвят то нека е класическото синьо и всички негови нюанси. 

 

Нещо с блясък!

Няма как да не обърнем внимание и на така наречените вечерни рокли. Те са тези, които подбираме за най-специалните моменти. Облечени в пищност и много пайети, този тип дрехи диктуват модните правила в бизнес средите. Дължината  в  този случай остава без значение, стига роклята да е много бляскава и сияйна. Относно цветовете – и тази година се придържаме към по-тъмните нюанси.

 

Какъв модел да изберем? Преди всичко решаваш ти!

Сред всички рокли, създадени за да те изкушат, не бива да забравяме най-важното. Ти избираш тази, която ще подхожда на теб и твоето тяло. Избираш този цвят, които ще подхожда на твоята кожа и настроение. Избираш този модел, в който ще се чувстваш най-комфортно.

 

И нека не забравяме и аксесоарите. Какво ще е модното изкушение ако не е придружено от високи обувки и стилна чанта. Бижу за разкош и сме като излезли от списание.