Идват новите AirPods Pro на Apple

1
101
Добави коментар
clashbade
clashbade

Новата глезотия от едноименния гигант е тук, за да улесни живота ни

Малките симпатични, безжични слушалки ще ни изненадат със шумопотискане. Apple отново не изневерява на навиците си да ни радва с все по-яки джаджи. Компанията обяви чрез прессъобщение за очакваната добавка към новите им флагмани.

Шумопотискащите AirPods Pro

Премиум слушалките бяха определени за официално пускане на пазара на 30 октомври. Първоначалната цена, която е обявена бе 249 долара. Те са готови за предварителна поръчка от вчера. Не питайте за цвета. Все още се предлагат само и единствено в бяло.

Apple е вградила микрофони в AirPods Pro, които засичат външен звук, а след това умните слушалки го изчистват. Използваната тук система звучи много подобно на шумопотискането в новите Beats Solo Pro слушалки. Единствената разлика е просто минимизиране на формата. Apple казва, че анулирането на шума се регулира до 200 пъти в секунда. Все пак това ще е за сметка на издръжливостта на батерията. Повече функции, повече ток.

Със слушалки, но в кондиция

AirPods Pro разполага с режим на прозрачност, който ще ви позволи да чувате обкръжението си, докато ги носите. Те ще са снабдени и със сензор за сила, който можете да използвате за контрол на възпроизвеждането на музика и активиране на режима прозрачност.

Компанията обещава фантастично качество на звука от AirPods Pro за цена от 249 долара. Те имат функция, наречена „Adaptive EQ“, която автоматично настройва музиката по формата на ухото ви.

Преди и сега

Подобно на втората версия AirPods, AirPods Pro поддържат безжично зареждане и безплатни гласови команди „Hey Siri”. Apple ни обещават да получим около 4,5 часа непрекъснат живот на батерията. Но както е обичайно при безжичните слушалки, калъфът разполага с достатъчно допълнителна батерия за около 24 часа общо време за слушане, включително за презареждания.

Удобството преди всичко

За разлика от сегашните AirPods, те ще се предлагат с гъвкави накрайници за уши. Това ще позволява по-сигурно и запечатващо се прилепване към ухото. В кутията са включени три размера силиконови накрайници. Apple дори казва, че има софтуерен аудио тест, който може да ви каже дали сте избрали подходящия комплект. Това ще става чрез измерване нивото на звука в ухото и сравняването му с това, което идва от драйвера за високоговорителите. Това трябва да намали всякакви предположения или объркване за клиентите относно размера, който да използват.

Водоустойчив вариант

AirPods Pro са устойчиви на пот и вода – пригответе се да започнете да ги използвате навсякъде във фитнес залите. Също така включват разширен мрежов порт за микрофон, който подобрява яснотата на разговорите при по-ветровито време.

Енергия

Те отново ще се зареждат чрез Lightning конектора, но сега ще разполагате и с кабел от Lightning към USB в кутията. Новите AirPods на Apple идват точно навреме. Предлаганото шумопотискане е дългоочаквано удобство, което се среща при слушалки от Bose, Sony и други компании, които започнаха да утъпкват пътя към истински безжичните екстри.

За конкурентите

За съпоставка: слушалки с капацитет 1000X M3 на Sony струват 229 долара. Echo Buds на Amazon, с технология за намаляване на шума (без пълно отменяне), са на път да бият по цена конкурентите със своите $ 129.99. AirPods отбелязаха огромен ръст на популярност още от първоначалното им пускане, така че е нормално да се предположи, че компанията е на път да получи още едно признание за продуктите си.