Дневен хороскоп за 18 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

4 лунен ден, Луна в Козирог

Емоционалните ни преживявания при Луна в Козирог често изглеждат „изстудени“. Те пак могат да бъдат ярки и силни, но също- хладни и овладени.

Ще забележим, че в повечето си действия ние, но и околните се стремят да действат целесъобразно, без да губят практичните си желания от поглед.

Възможно е конкретна цел да ни напряга, това може да е собствената ни амбиция, необходимост нещо да преодолеем, да стабилизираме и чрез вид организираност, устойчивост, на които можем да разчитаме днес- действително можем да преодолеем вид предизвикателство или да материализираме намерение.

Луната в Козирог ни показва обстановката около нас такава, каквато е и без розови очила. Това е своеобразен „момент на истината“, с която някой ще се сблъскат по различни поводи…Опираме се на фактите и се възползваме от тях…

Денят е подходящ да се преговаря с влиятелни или власт имащи личности, с които имате общи интереси. Компромиси днес и утре трудно се правят.

Същевременно- завоювани успехи ще бъдат дълготрайни, стабилни, обогатяващи.

Козирог се свързва със социалния ни статус и „върхови постижения“, така денят се оказва особено показателен за нашите обществени позиции, също- какво подпомага нашия престиж, до какви върхове можем да се изкачим и като разчитаме на натрупан опит, авторитет, амбиция…Чудесен признак е днес да се чувствате стабилни, подкрепени, значи- се движите в правилна посока и можете да очаквате същото и през идните седмици.

Ако нещо ви дестабилизира, ще можете да го отстраните като разчитате на практични настроения, които ще преобладават и ще са своеобразен ориентир, също- хора, които могат да ви подкрепят, по-възрастни, от миналото, доказали се във времето и т.н.

Денят не предполага към кой знае какъв оптимизъм, но пък ни мобилизира доста от нас ще постигнат нещо важно, приоритетно, за което преди не са стигали сили или мотивация.

Овен, Лъв, Стрелец- настроението ви е подчертано практично и ви подтиква да придадете нова или различна стойност на хора и обстоятелства, която е по-реалистична…Денят може да е отрезвяващ, но и мобилизиращ, така че да вземете „нещата в свои ръце“ и да извършите пробив в избрано от вас направление. Може да вземете важни решения или да преодолеете предизвикателство- волево, а всичко това ще се отрази на вашата стабилност, материална и не само. Днес и утре можете да извоювате успехи, които ще се закодират трайно в кариерното ви развитие, финансово състояние, репутация като минимум. Подходящо е да се стремите към вид подкрепа, която ще се превърне в мост към собствените ви успехи. От вас ще се изисква все пак и повишена адаптивнот, не са изключени харчове над обичайното, но може и да са полезни или неизбежни инвестиции.

Телец, Дева, Козирог– днес и утре може да са едни от най-успешните ви дни от седмицата. Волята и амбицията ви са значими, благодарение на това ще можете да въздействате на „горяща точка“, която тормози мнозина от доста време, да кажем от лятото…Тенденциите се определят от собствените ви желания, възползвайте се от опеката на звездите. Ще забележите, че с по-голяма лекота печелите внимание, одобрение, подкрапа, ако се нуждаете от такива. Имате възможност да заздравите важни за вас връзки, стига да искате и да действате в тази посока. Хора от миналото могат да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква да си дадете малко почивка или да обърнете внимание на приоритети, които са се натрупали във времето, но все остават на заден план или неразрешени. Е, днес можете да намерите изход и варианти за горе-описаните приоритети. Денят е подходящ да подобрите атмосферата у дома, да скрепите семейни отношения или пък- да получите вид подкрепа, която ще има своето отражение на различни нива-личен и професионален аспект. Събитията се движат повече по инерция или външни обстоятелства, така че правилната стратегия засега е да следвате тенденциите и да се възползвате от текущи възможности.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, не е изключено хора от миналото да напомнят за себе си. Денят е подходящ да оздравите партньорските си отношения. Чудесен признак е днес да получите предложение, опека, одобрение. Сключени контракти, договорки- ще се оказват надеждни и дълготрайни, допринасящи за просперитета ви. Интересни, полезни, важни новини, с които можете да получите шансове в избрано от вас направление. Все пак е полезно вие да сте социално по-активни, да общувате с повече хора или да преговаряте за интересите си, така и чрез вид одобрение и опека можете да постигнете стабилизация, да материализирате желанията си…