Защо да публикувам обяви?

1
131
Добави коментар
Infinitum.Club
Infinitum.Club

Защо е задължително за бизнеса да публикува обяви?

Днес Facebook е основната социална мрежа, в която хората лесно и удобно споделят и публикуват информация за предмети, продукти и услуги, които предлагат и им търсят нов собственик. Същото важи за Instagram. „Офертата“ – предложението ви има ограничена видимост при този тип социални мрежи, което е недостатък. След публикуването на обявата, тя достига до известно количество, определени хора – приятели или пък до членовете във Фейсбук групите или маркетплейса, които биха имали интерес, съобразно „интересите“, определени от самия Фейсбук. Обявата ви изчезва буквално след секунди и е вече в историята, тъй като хиляди други хора споделят също новини, статии, пишат коментари, обяви, които изместват вашата обява.

Освен в социалните мрежи, може да рекламирате стоките и услугите си и чрез Интернет реклама, например в Google.  За това ще са ви нужни знания и доста прилични финанси.

Сайтовете за безплатни обяви предлагат изключително добри възможности не само за продажба на стоки и услуги, а и за развиване на интернет бизнес и промотирането му в Интернет.

Ако развивате примерно собствен онлайн магазин особено ценно е да създадете към него колкото се може повече линкове, но не само към основната страница, а и към самите продукти. Това ще доведе до реални продажби и от сайта за безплатни обяви, но и от вашия магазин.

Така че публикувайте безплатни обяви колкото можете повече!

Хората много повече се доверяват и купуват „неща“ от подобни сайтове, отколкото от никому неизвестни онлайн магазаини (сайтове), а такива има вече стотици хиляди.

Добрата новина е, че обявата ви остава в сайта за определеното от вас време, а и в мрежата благодарение на това, че сайтовете за безплатни обяви са обичани от Google и редовно се индексират. Което прави, така че вашата обява чрез сайта се озовава и в глобаната мрежа при търсене.

За да са още по-полезни обявите ви, то обърнете внимание на описанието, което трябва да е максимално подробно!
Добавете качествени снимки или поне някакви! Те ще откроят обявата и тя ще бъде видяна много повече пъти в сравнение с тези без снимки.
Не поставяйте САЙТА (URL/www) си в началото на текста на обявата, това не се харесва на търсачките и ще се разчита само на посетителите на сайта, а и те не харесват подобни неща. Поставянето на линка на сайта ви в началото на описанието се смята за лоша реклама и не се харесва от никого.В много от сайтовете за обяви не се допускат линкове, т.е. добавяне на ваш сайт. За това е добре да ползвате тези, които го позволяват, но и не прекалявайте с тях в обявите си.
Добавете ключови думи там където е позволено, но задължително обърнете внимание на правилното им написване.

Добър пример за ключови думи (тагове): безплатни обяви, сайт за безплатни обяви, безплатни обяви София, безплатни обяви Варна, безплатни обяви Пловдив, безплатни обяви строителство и т.н.

Лош пример за ключови думи (тагове): безплатни, обяви, сайт, за, безплатни, обяви, безплатни, обяви, София, безплатни, обяви, Варна, безплатни, обяви Пловдив, безплатни, обяви, строителство и т.н.

Има още по-добра новина и определено се замислете да се възползвате от нея. Тя е, че в подобни сайтове вашата обява може да бъде над всички останали и то при минимално заплащане! Възползвайте се от ВИП или Премиум пакетите на сайтовете за безплатни обяви. Те позволяват обявите ви да са на ТОП позиции на главната страница на сайта, в категорията на обявата, при търсене и предлагат още по-добри възможности за презентация и продажба на вашите стоки, продукти или услуги.

Не на последно място в подобни сайтове вероятността за реализация и продажба са много големи поради внушителното количество потребители, които ги посещават.