Лед крушки H4 без вентилатор P4 Модел 2020

2
1024
Добави коментар
dennis_007
dennis_007

Лед крушки H4

Ако сте тествали всякакви модели лед крушки H4 за фарове и не сте получили добър резултат, имаме решение за вас. Лед крушки P4 е третото поколение от халогенната серия. Те осигуряват същия модел на фокуса на лъча на пътя като стандартната крушка с нажежаема жичка. Този модел осигурява повече светлина на пътя, без отблясъци и не заслепява насрещния трафик!

Модел P4 цокъл H4 са направени в точно същия размер като халогенна крушка H4, така че няма да имате проблем със затварянето на капака на фара.

 

Прецизен фокус

Eдна от основните слабости на лед крушки H4, които се предлагат на пазара е липсата на правилно монтирани лед диоди на правилното тоното място за по-добро фокусното разстояние, което води до отклонението на светлинните лъчи от праволинейното им разпространение в пространството, проявявяващо се най-силно при дължина на лъча при късите и дългите светлини.

P4 има компонент на ограничител, който напълно разделя късите светлини отдългите. Този компонент, който е абсолютно същото като халогенната крушка, не позволява светлината от късите да попада в долната част на рефлектора откъдето се отразява светлината от дългите светлини, като същевременно създава правилната линия на на фокуса.

Лесна инсталация

Eдна от иновациите, използвани в Лед крушки H4 модел P4, е прехвърлянето на охлаждащото тяло от задната страна на лед крушката към предната част, с този дизайн позволява моделът да е със същите размери като стандартна халогенна крушка H4.

Модел H4 няма външно тяло или вентилатор и е със същия размер като халогенна крушка. Замяната на конвенционална лампа с  този модел лед крушки H4 може да се извърши точно за 1 минута.

Проектиран и произведен от един от най-реномираните производители на лед крушки, P4 е с отлично качество и успешно премина през най-строгите лабораторни тестове.

Вижте всички модели лед крушки H4 тук

25 вата мощностОхлаждане без вентилаторСъщия размер като халогенна крушка H46063 Алуминий (135% повече разсейване на топлина спрямо ADC12 Алуминий)Вдраден смарт драйверУстойчивост на ектремни атмосферни условия1 години гаранцияЛесна инсталация 15w на крушка3200 лумена на крушкаPhilips Lumiled Zes LED чиповеВходно напрежение: 8-32V DCЦветна температура: 6500KАлуминий: 6063Водоустойчив: IP 65 2бр. LED крушкиРъководство с инструкцииГаранционна карта

Подходящи за всички превозни средства. Проверете модела (цокъла) крушката във вашата кола например: H1, H3, H4, H7, H11, 9005, 9006 и т.н. … и тогава заменете със съответните лед крушки.