Счетоводна къща МБД Груп гр. София и гр. Плевен счетоводно обслужване

1
133
Добави коментар
mhkn
mhkn

Всеки клиент ползва възможностите  на абонаментното счетоводно обслужване в пълен обем, което се изразява в текуща обработка на счетоводните документи  и комплексно счетоводно обслужване в т.ч. и ТРЗ, банкиране, изготвяне на статистически справки и отчети, обслужване на дружеството във връзка с НОИ, Инспекция по труда, НАП, Банки и кредитни институции  и др. на база определената месечна цена.

 

Удобства:  предвидима цена,  комплектност  и качество при предоставяне на счетоводни услуги. Определянето на цената на услугата е базирано на размера на минималната работна заплата за Р.България и тя е съобразена с възможностите на Вашия бизнес, като същата индивидуално се уговаря с Вас съобразно индивидуалните особености на Вашата фирма .

 

Регистрация на  фирмата Ви по ЗДДС – задължителна, доброволна  или дерегистрация / в  стойността на услугата/. Трябва да сте информирани, че при международните отношения с европейски и извън европейски партньори тя е задължителна.

 

Индивидуални счетоводни консултации и ревизиране на документи: разяснения на въпроси, свързани с трудово-правни отношения и осигуряване, при наемане на служители във фирмата Ви,  за минимизиране на данъците Ви, представителство при  проверки и ревизии,  информиране  при промени в нормативната или законовата база / влизат в стойността на услугата/.

 

ЕООД  „МБД  ГРУП“  ще Ви предложи:  защита при ревизии, проверки или др. – ние оказваме съдействие при данъчни ревизии, ревизии от НОИ, както и всякакви проверки на клиентите ни ,  като това включва изготвяне на необходимите документи,подготвянето на писмени пояснения, коментари, обжалване на решения и друга кореспонденция със съответните държавни институции, защита при издадени актове за административни и данъчни нарушения  чрез изготвяме становища, възражения и коментари към страните, ако е обосновано обжалваме издадените данъчни и административни актове,   оптимизиране на данъчните задължения на фирми и минимизиране на данъчния риск и цялостно данъчно планиране.

 

За тези от вас, които са настоящи или бъдещи клиенти на някой от нашите планове за абонаментно счетоводно обслужване и ползват нашите счетоводни услуги, всички данъчни консултации и защита са БЕЗПЛАТНИ и Ви се предлагат винаги и по всяко време, когато имате нужда !