Стикери за декорация на кухня – 5bg.top – Безплатни обяви – продавалника

1
195
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Виниловите стикери са прекрасна идея за интериора на вашата кухня – бърза и евтина украса, при това точно в това помещение съществува изобилие от гладки повърхности, които са и отлична основа за поставянето на винилови стикери. Те са покрити с висококачествен лъскав филм, който им придава не само много атрактивен вид, но и гарантира тяхната изключителна издръжливост и устойчивост на влага.

Именно и в това се крие най-голямото предимство на тези лесни за собственоръчно творчество идеи – стикерите не се страхуват от водата и веднъж залепени, те ще останат дълго време на мястото си за да ви радват  и вдъхновяват всеки ден.

Стикерите в кухненския интериор могат да променят дори и най-скучния интериор, при това много бързо и много лесно. Тяхната употреба може да се използва за различни цели – скриване на дефекти, които след като бъдат облепени със стикери моментално се превръщат от недостатък във фокусен център, който привлича вниманието като магнит. Също така, можете да ги използвате и за да предпазите определени повърхности от вода, ако те не са водоустойчиви.

Стикери за кухненските мебели

Обикновено стикерите в кухнята се поставят върху мебелите. С тяхна помощ всеки шкаф може да придобие нов, съвременен облик и напълно да промени вида си, дори и ако преди това е изглеждал захабен. Ако искате да добавите само леки акценти, изберете по-нежни модели, които да изглеждат елегантно и стилно, без да се натрапват прекалено много. По отношение на цветовете, съветите на дизайнерите са да заложите на цвят, който ще хармонизира най-добре с цялостния облик на помещението и едновременно с това ще вълнува и очарова. Обикновено кухненските мебели са бели, така че, не би било проблем да поставите стикери в различни цветове – всичко ще изглежда отлично върху белия фон.

Стикери за кухненските стени

Ако имате по-просторна кухня и някои от стените имат нужда от добавяне на характерен акцент, то тогава може да се възползвате и да изберете красиви стикери за кухненската стена, които да разкрасят и добавят много свежест в интериора.

 Стикери за хладилници

Те напоследък са много популярни, защото знаем, че старите хладилници могат да изглеждат понякога съвсем отчайващо – издраскани и неугледни. В този случай, всичко, което е необходимо, е просто да изберете някой от страхотните предложения стикери за хладилник и ще останете възхитени от резултата.

==>> Изберете страхотни винилови стикери за вашият дом <<==