Общи условия на букмейкърите – 4 неща, които трябва да знаете

1
132
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Общи условия на букмейкърите – 4 неща, които трябва да знаете

Много пъти не си правим труда да четем някои наистина важни подробности относно условията на сайта за онлайн залагания, преди да решим да се регистрираме. Със сигурност може да проверим условията за разиграване на бонуса за добре дошли в Ефбет например, но пък какво ще се случи ако футболен мач бъде отложен в нашия залог, със сигурност не изглежда като основен приоритет в този момент. Все пак като се има предвид, че вкарваме парите си в сайтовете за залагания, ние трябва да познаваме най-основните правила на онлайн букмейкъра.

 

 Условия за бонус за нов играч

Според екипа BetCredo, има често срещано погрешно схващане сред залагащите, които смятат, че всичко, което трябва да направят за изтегляне на бонус сумата за първи депозит, е просто разиграване на необходимата сума няколко пъти при определени коефициенти. Въпреки че това може да е вярно за голям брой букмейкъри, има и такива, които имат различни изисквания и коефициенти за разиграване на сумата. Трябва да разберете как да отговаряте на изискванията за превъртане на бонус за нов играч, за да избегнете объркване и спорове с вашия онлайн букмейкър.

Например, те могат да ви позволят да получите бонуса в 5 стъпки, което означава, че ще трябва да разиграете депозираната сума 5 пъти повече, понякога дори през изключително малки времеви периоди. Такъв тип превъртане на бонуса е най-често срещаното изискване, но не и единственото. Можете също така да загубите изцяло бонуса за нов играч, ако решите да направите два отделни залога на един и същ мач. Също така може да има условие, което гласи, че за да получите бонуса трябва да направите залог от парите, които сте депозирали по-рано.

 

Ограничения за максимална печалба и лимити за залози

Разбирането, че всъщност не Ви е позволено да печелите толкова, колкото искате, може да бъде проблем да се регистрирате в много букмейкъри, особено ако желаете да залагате на високи залози. Въпреки че има определени сайтове за залагания, които са специализирани в изключително високи лимити за печалба, предварително трябва да знаете колко можете да заложите и спечелите на даден залог. 

Всъщност има огромно разнообразие от максимални изплащания на букмейкърите. Повечето от тях променят лимитите според спорта, турнира или лигата, на която искате да направите своя залог. Например, във футболната английска Висша лига, испанската Примера или УЕФА Шампионска лига лимитите са най-високите, които букмейкърът може да си позволи. В мачове за младежи или по-малко известни спортове лимитите са значително по-ниски, в някои случаи изключително ниски. Ако правите по-често такъв тип залози, трябва да внимавате или иначе няма да можете да залагате толкова, колкото искате поради лимитите на букмейкъра.

 

Правила на букмейкъра

Въпреки че е практически е невъзможно да запомните всяко правило на даден онлайн букмейкъра, трябва поне да знаете няколко основни неща, свързани с вашия акаунт и предпочитаните от вас спортове.

Процедурата на верификация на букмейкърите е различна, така че трябва да разберете напълно кои документи за самоличност трябва да притежавате, за да изтеглите пари от сметката си за залагане.

Четейки правилата на онлайн букмейкърите, получавате ценна информация за вашите залози. Например, вие се чудите какво се случва със залог, когато дадена среща е отложена или какъв е случаят с правилата на прекратен футболен мач. Някои букмейкъри приемат текущия резултат като краен, а други считат залога за невалиден.

 

 Защо може да затворят акаунта ни?

Има определени условия, които при нарушение ще доведат до незабавното затваряне на Вашия акаунт. Най-често срещаните са в това, че непълнолетни лице се опитват да измамят онлайн букмейкър, използвайки чужда самоличност. Въпреки това, има много правила, които ще ви забранят, които са непознати за повечето участници. Например, може да не сте в състояние да създадете два акаунта за залагане през един и същ IP адрес или да използвате покер платформа за прехвърляне на средства с друг потребител. Някои акаунти, открити от лица от женски пол, също се гледат под лупа от букмейкърите.

Technology photo created by rawpixel.com – www.freepik.com