Входни врати – сигурност за дома с камери за видеонаблюдение – 5bg.top – Безплатни обяви – продавалника

1
130
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Ако искате повече сигурност във вашия дом, то инсталирането само на метална врата със сигурна ключалка е само първата стъпка в защитата. За да увеличите контрола на сигурността, е необходимо да монтирате камера за наблюдение. Тя има няколко полезни функции:

способността да следи движението и да регистрира всички подозрителни посетители;
запис на всички инциденти в стълбището;
замяната на стандартна врата с камера с видео дисплей дава по-голям поглед върху зона извън жилището;
в зависимост от модела е възможно да бъде и с нощно наблюдение.

 

Входни врати с камера също се инсталират в офис помещения, като се свързват към обща система за сигурност, така сигурността се повишава както вътре в сградата, така и извън нея.

 

Повече за полезните качества на вратите с камера

Най-полезната характеристика в този случай е възможността за запис на видео наблюдението. След като разгледате записа на събитията във ваше отсъствие, можете да забележите кой се е приближил до вратата и за какви цели, може да е изследвал ключалките за възможността да ги разбие. Освен това, ако има проблеми с механизма за заключване, винаги можете да сте сигурни, че този вид повреда е механична или някой се е опитвал да отвори вратата.

Също толкова полезна е функцията на широк преглед на посетителя. В сравнение със стандартната шпионка, която позволява директно гледане под малък ъгъл, камерата ще следи цялата зона пред вратата. По този начин можете да определите броя на хората, независимо от местоположението им.

 

Ниво на удобство

В допълнение към сигурността, устройството осигурява удобен преглед на гостите. Данните от камерата се изписват на дисплея, който може да бъде монтиран, където желаете, както в коридора, така и във всяка друга стая. Например, ако сте заети в кухнята и се звънне на вратата, можете да разпознаете посетителите, просто като погледнете компактния монитор. В зависимост от желанията, устройството може да е с домофон, което ви позволява да разберете каква е целта на посещението.

За да постигнете максимална сигурност на вашия дом, можете да си купите врата, на която да инсталирате камера, която ви позволява да записвате на SD карта или вътрешна памет, като имате сензор за движение и ъгъл на видимост до 160 градуса.