Как да постигнете прекрасна усмивка с невидими шини Инвизалайн

1
146
Добави коментар
clashbade
clashbade

0 Flares
Facebook
0
Google+
0
Twitter
0
Pin It Share
0
0 Flares
×

Знаете ли достатъчно за възможностите на популярните алайнери, които стават все по-търсени в България

Инвизалайн са известни като невидими брекети – именно на това основно се дължи тяхната популярност на световно ниво. Тяхната роля обаче съвсем не се изчерпва само до това. Чрез този вид ортодонтска система може да се постигне идеална подредба на зъбите и прекрасна усмивка, една мечта превърната в реалност.

Има няколко предимства, които ще натежат при избора ви на лечение: Инвизалайн позволяват да се храните без ограничения, не са онези неприятни метални скоби, познати ни като брикети, и могат да се свалят с лекота, за да поддържате оралната си хигиена всеки ден на ниво.
Усилията си заслужават, защото крайният ефект е особено задоволителен, както споделят в отзивите си пациенти, избрали тази модерна стоматологична технология.

Няколко важни въпроса, които стоят пред вас и изискват да бъдат спазвани:

1. Продължителност на носенето

Това е ключов момент и ще бъдете консултирани подробно от ортодонта, когато поставяте Invisalign. 22 часа от деня вие трябва да бъдете с шините, което като цяло не представлява особена трудност, но постоянството ще бъде решаващо за резултатите.
След хранене е нужно да ги сваляте, да измивате зъбите си и след това отново да поставяте приспособленията в устата си.

2. Период на адаптация

Несъмнено ще има такъв, защото в началото ще се чувствате неудобно да говорите с тях. Това е просто усещане, което ще премине неусетно, докато се адаптирате с новия материал върху зъбите си.

3. Бъдете подготвени с нужните средства

След като трябва да почиствате зъбите си след хранене, очевидно ще ви е нужна четка, която да е винаги с вас. Целта е да се отстраняват бързо частиците, които могат да се вмъкнат под шините и да се стигне до образуването на кариеси. Не искате да допуснете това, защото се стремите към красива и здрава усмивка.

4. Планирайте храненето си

Често ще срещате известни предизвикателства, когато решите да включите междинни хранения в менюто си. Ако вече имате такъв създаден навик, няма да е приятно да се откажете от него. За да избегнете неудобствата, просто планирайте старателно порциите си през деня.
Възможно е дори да намалите килограмите си, ако пропускате хапване, но това не е удачна стратегия, когато режимът ви изисква друго и реално тялото ви има своите потребности.

5. Затвърждаване на резултатите

В края на лечението си ще носите допълнителни шини – ретайнери, които ще ви гарантират дълготрайност на резултатите. Тях ще се налага да слагате само през нощните часове, което означава, че през останалото време вече ще сте свободни и ще се радвате на прекрасната си усмивка в огледалото.

За всички останали предимства и начини за подобряване на визията на зъбите, може да отправите запитване към денталния екперт и 10 кратен носител на стоматологичната награда „Усмивка на годината“ – доктор Софиен Риахи.

0 Flares
Facebook
0
Google+
0
Twitter
0
Pin It Share
0
0 Flares
×