До мечтаната красота има само една крачка – ето как да имате съвършени зъби

1
158
Добави коментар
clashbade
clashbade

Измъчвате ли се от несъвършена усмивка? Как бихте оценили самочувствието си? Имате ли стремежи към подобрение и колко аспекта от вашия живот обхващат те?

Някои ще отговорят на въпросите без да се замислят, за други може би няма да е толкова лесно. Все пак решението не е трудно и е по силите на всеки един човек, който е склонен да вземе съдбата си в собствените ръце.

Как да коригираме видимото

Усмивката и предните зъби са основната забележима част от нашето лице. Това е първото нещо, което прави впечатление на събеседниците ни. Ако там нещо куца, няма как да го компенсираме с много чар или перфектно тегло. За щастие минаваме през напреднала в технологично отношение епоха и в нашите възможности е бързо,а и лесно, да коригираме всичко, което разваля перфектния вид.

Красиви зъби без да изпитваме неудобство

Стоматологичните кабинети ни предлагат палитра от услуги по вкуса, нуждите и джоба на всеки. Единственото, което не могат да направят вместо вас, е фактическото посещение. За това, първата стъпка е записването на час. Решите ли се веднъж, всичко друго може да стане неусетно и лесно.

Корекцията на незадоволителния вид на предните зъби често се осъществява чрез поставянето на фасети. Те могат да бъдат предварително изработени и такива, които се монтират на момента. Тези подробности ще уточните на място със специалистите. А в последствие ще имате цялото време на света да се дивите на новата си усмивка.

Дълготрайно удоволствие

Не се залъгвайте, че бързината на услугата няма да ви носи дълго удовлетворение. Фасетите са изключително устойчиви, и ако полагате минимални грижи, ще им се радвате години наред. Материалите, от които се изработват, гарантират естествен вид. А вашата ежедневна рутина няма да бъде нарушена по никакъв начин. Запазвайки обичайните си навици за ядене и пиене, вие няма да изпитвате какъвто и да било дискомфорт за сметка на красивата и съвършена усмивка.

Какво чакате

Несъвършенствата не са временно явление. Ако не предприемете мерки, те ще се натрапват упорито на погледа ви ден след ден.

Не си мислете, че всички ще останат шокирани. Малко вероятно е да хванат точно каква е промяната, но неминуемо ще получите комплименти за свежия и спретнат вид, който имате. Вие си знаете, но за останалите промяната ще е неусетна.

Поддръжката и старанието за безупречно излъчване не са прищявка, а необходимост, която може да ви осигури нужното душевно спокойствие и заслужено самочувствие. Време е да зарадвате себе си – осигурете си красота и съвършенство, за които мечтаете отдавна.

Доктор Софиен Риахи – естетична, минимално инвазивна стоматология. Поставяне на фасети, протетика. 10 кратен носител на наградата „Усмивка на годината“!