Следвайте ни в социалните мрежи без цензура Parler и Mighty Network

1
138
Добави коментар
Novetika
Novetika

Facebook и Twitter засилиха контрола над съдържанието в мрежата. Ако споделят информация, несъвпадаща с политиката на двете социални медии, потребителите рискуват да бъдат временно блокирани или техните профили напълно премахнати.

Този вид цензура ограничава до голяма степен свободата на словото. По този начин не се дава гласност на алтернативни или консервативни мнения.

Потребителите на Facebook и Twitter все повече осъзнават, че двете най-популярни социални медии не са просто социални мрежи. В действителност, те все по-настойчиво се опитват да контролират общественото мнение.

В отговор на тези ограничения екипът на Новетика създаде свои профили в две нови и бързо набиращи популярност алтернативни социални мрежи: Mighty Network и Parler.

Какво е Mighty Network?

Mighty Network се определя от потребителите като алтернатива на Фейсбук. Тази мрежа позволява следене на информационен канал или профил, подобно на познатите ни страници във Фейсбук. Предимство на Mighty Network е липсата на рекламни публикации.

Всеки, който е част от канала на Новетика в Mighty Network, може свеовременно да се осведомява за най-новите ни публикации по категории, както и свободно да остави коментар под тях.

Защо Parler?

Parler е сравняван по функционалност с Twitter, но е фундаментално различен. Parler се определя като „безпристрастна социална мрежа“. Популярността му нарасна, след като американският президент Доналд Тръмп и други десни политици, активисти за човешки права и журналисти бяха цензурирани във Facebook и Twitter. Те се регистрираха в Parler, където техните гласове повече не са заглушавани.

Очакваме ви в Parler и Mighty Network!