Ремонт на радиатори за парно

1
176
Добави коментар
elenanenova85
elenanenova85

Монтаж и ремонт на радиатори – парно отопление

Ремонт на радиатори за парно е широко понятие и включва в себе си много дейности п откриване и отстраняване на пробелми свързани с течове, въздух в системата, повредени обезвъздушители или блокирали кранове и вентили. Под ремонт на радиатори за парно се разбира отстраняване на течове по радиатори, смяна на обезвъздушители, смяна на тапи и щепсели, смяна на секретни кранове, смяна на термовентил, смяна на термоглава, смяна на ребра, смяна на глидери, смяна на муфи, смяна на повредени гарнитури, почистване на радиатори и обезвъздушаване на радиатори, както и други дейности свързани с ремонт на парни инсталации.

Ремонт на радиатори за прано в София

Определен ремонт на радиатори за парно се извършва при спиране на топлоподаването и източване на системата на парното, която може да захранва абонати от един вход на сградата, два входа и дори три входа от една сграда. Източването на системата се извършва при централно топлоподаване и липса на спирателни кранове или повреден термовентил. При локално парно отопление се налага източване само на съответният радиатори ли отоплителен кръг на които е радиатора. Други ремонти на радиатори за парно не налагат източване на системата. Такива ремонти са притягане на накрайници, резби и обезвъздушаване на радиатори, както и дори смяна на стар радиатор с нов при наличие на работещи секретен кран и термовентил. В случай като последният се налага източване на водата само от самият радиатор. Източването на радиатор се извършва с плитки съдове, които се монтират под връщащата тръба на радиаторното тяло.

Ние извършваме ремонт на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, ремонт на чугунени радиатори и лири за баня. Предлагаме посещение на адрес за диагностика на проблеми, откриване на теч от тръби на парно с термокамера, отстраняване на теч от парна инсталация, доставка и монтаж на нови радиатори, термовентили, термоглави и дори затапване на радиатори при отказ от топлофикация.

Ние извършваме комплексни услуги при ремонт на радиатори за парно и парни инсталации, като се ангажираме с диагностика на проблем, източване, пълнене и обезвъздушаване на радиатори и абонатна станция, доставка на необходимите материали и ремонт на проблема, смяна на радиатори за парно.

Ремонт на радиатори за парно в София.

Продажба на радиатори за парно с осигурена доставка до дома на клиента при монтаж! Демонтаж, монтаж и ремонт на алуминиеви, чугунени и стоманени (панелни радиатори) радиатори за София.