Изграждане и ремонт на осветление в София

1
157
Добави коментар
elenanenova85
elenanenova85

Изграждане и ремонт на осветление в София

Елвидом ООД София предлага на многобройните си клиенти пълна гама от услуги, свързани с осветлението и осветителните тела – проектиране, изграждане, поддръжка и ремонт на осветление. Нашата фирма поддържа двустранна комуникация със своите клиенти, което ви позволява да разчитате на нас по всяко време на денонощието. Нееднократно Елвидом е доказала, че не променя стила и принципа си на работа, придържа се към него, но в същото време се стреми да подобрява качеството на услугите си.

Опита и квалификацията на нашите електротехници им позволява да реагират по най-добрия начин на повиквания за възникнали аварии в електрическата мрежа. В самия процес на работа е включено и оптимизирането на вашите разходи – ще ви предложим съвети и информация за енергоспестяващи решения.

Проектиране, изграждане и ремонт на осветление

Изключителното многообразие от умения на работните групи ни позволяват да монтират, заменят, поправят или ремонтират всички видове осветителни тела. В момента особено нашумяло е LED осветлението, което намира все по-голямо приложение в модерните ел тенденции. Освен него, техниците ни могат да поставят луминисцентно, енергоефективно, лазерно и светодиодно осветление.

Разбира се, кръга от предлагани услуги от Елвидом за осветлението не свършва с гореизброените дейности. Нашата фирма се отзовава на повиквания за ремонт, монтаж и сервиз на:

външно осветление
парково, улично и градинско осветление
дискотечни и сценични осветителни тела
светлинни украси
индустриално осветление
прожектори, лампи, крушки, аплици, спотове, плафониери
автоосветление
изграждане и ремонт на стълбищно осветление с фотоклетка (датчик за движение)

Елвидом ООД София предлага професионални услуги по доставка и монтиране на всички необходими части, аксесоари и компоненти за осветителните тела. Като водеща фирма в тази област, ние не можем да подминем ремонта и търговията с електрооборудване, кабели и специални осветителни тела.

Извършваме диагностика на повредено осветление, без значение от типа осветление, изграждане на ново осветление, добавяне на осветителни тела към съществуващо осветление, смяна на осветителни тела, автоматизиране на осветление, ремонт на осветление, смяна и ремонт на стълбищно осветление, доставка на осветителни тела, смяна на електрически ключове и димери, стълбищно осветление със сензори за движение, ремонт на стълбищен автомат, монтаж на фотоклетки и датчици, смяна и доставка на трансформатори от 220 на 12 V, направа на прорези в гипсокартон за лунички, монтаж на стълбове за външно улично осветление и много други електро услуги по отношение на осветлението.

Професионални електротехници за София 0895 012345.