Електротехници за София – 24/7

1
155
Добави коментар
elenanenova85
elenanenova85

Денонощни услуги от ел техник – електроремонти по домовете в София

Ел техниците на фирма Елвидом ООД са натрупали дългогодишен опит и имат необходимите квалификационни степени, за да извършват всякакви манипулации в сферата на ел услугитеи електро ремонтите . Те ще се заемат със спешните повиквания за отстраняване на токов удар или късо съединение в мрежата ви, както и с всяка друга възникнала авария в електричеството, като отстранят електро аварията във възможно най-кратки срокове. Работите се извършват спрямо изискванията за безопасност и качество, както и нормативните актове по стандартизация.

Всички наши работници спазват стриктно нормативните изисквания при изграждането на ел. инсталациите и ел. мрежите, с което гарантират безопасност при функционирането им. Материалите и уредите, използвани в работния процес, са съгласувани със световните стандарти и са напълно безопасни за клиентите.

Работните групи на Елвидом са на разположение по всяко време при повикване за:

Извършваме изграждане и ремонт на електро инсталации от всякакъв тип, изграждане и монтаж на електрически табла, както и смяна на стари ел табла с нови електро табла. Извършваме ремонт и подмяна стълбищно осветление, монтаж на електромери и тарифни часовници. Работим с немска и австрийска електро апаратура със съответните сертификати и декларации за качество и пройзход. Изработваме електрически табла от кутията до монтажа. Преработваме и езмистваме електрически външни захранвания и кабели под земя. За нашите клиенти предлагаме комплексни електро услуги от електротехници, като предлагаме доставка на материали и елбектрически компоненти на достъпни цени.