Дневен хороскоп за 11 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
155
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

28 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната е в Скорпион, а Скорпион е зодиакален знак, който желае страстно. Но именно в тези страстни желания се крие силата на този зодиакален знак. Колкото повече искаме, толкова повече нарастват начините, които можем да идентифицираме, така че да постигнем своите цели.  Денят ще е изпълнен с подобни възможности, понеже Луната е намаляваща и клони към новолуние, голяма част от тези шансове ще имат някаква връзка с нашето минало което ни застига като своеобразни награди или пък развръзки, като някой от тях могат и да не са съвсем по вкуса ни… Но във втория случай- ние много скоро ще се сдобием и с други възможности, които повече ще кореспондират с нашето бъдещо развитие. Ескалират въпроси, които са чисто финансови поради изнесат ни или допълнителни разходи или поради вид дестабилизация, която се отключва от външни фактори или пък от другите. В друг случай- звездите ще ни подтикват да си правим равносметки на кого и в каква степен ние можем да разчитаме… Кой ни носи полза или щета и в известен смисъл- не са изключени изненади в тази посока. Традиционно и докато Луната е в Скорпион ние можем да разчитаме на забележителна интуиция, ще можем повече от обикновено да проследяваме причинно-следствени връзки и съответно да влияе на крайния резултат…  Скорпион винаги предизвиква трансформации, а тяхната посока много зависи от инстинктите за самосъхранение и от способността да се анализира отсрещната страна… Скорпион може да се възползва от силата или слабостите на хората, с които взаимодейства, част от тази сила или природа- днес и утре ще се усили в нас и ние ще се възползваме.  Можем да разчитаме,  на отлична преценка и конструктивни съждения, които ще ни насочват в правилна посока.

Овен, Лъв, Стрелец–  В душата на повечето от вас се разгарят силни страсти, които ви мотивират да бъдете по-инициативни или организирани в посока, която ще съхрани вашите интереси в един по-широк смисъл, ще ви помогне да материализирате желанията си, тази тенденция ще се усилва и утре и ще ви надари с шансове да влияете в тази посока.

Все пак, ако част от мечтите ви са нереалистични, това ще бъде особено видно, но не бива да съжалявате, защото аспектацията на звездите е такава, че едни възможности просто могат да бъдат заменени от други..

Няма за къде да бързате на този етап, част от шансовете са ми ще застават на пътя ви през следващата седмица.

Днес- разбирате на кого можете да разчитате и кой допринася за благоденствието ви, може да трансформира материалното ви състояние в една по положителна посока.  Все пак не са изключени и изненади- внезапни разходи или дори загуби, които са провокирани от другите…

Нека това да е повод за анализ и да се предпазите в бъдеще, за да направите правилен избор и т.н.

Телец, Дева, Козирог–   Днес ще има хора, които силно ще привличат вашето внимание, ще се превръщат в повод за възможности,  подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Отново се изясняват важни за вас взаимоотношения,  част от случващото се може да е напълно във ваша полза, но не са изключени и изненади, които ще ви покажат- какво трябва да се обнови или промени във вашите връзки, така че да бъдете по-здрави и надеждни.

Обръщайте внимание на случващото се и не забравяйте, че днес повече от обичайното- можете да влияете на вашите контакти.

Мнозина водят доста емоционални или разяснителни разговори, не са изключени непланирани срещи, новини или предложения, които да променят бъдещите ви планове. Каквото и да е, денят в повечето случаи ще бъде интересен, разнообразен, няма да ви липсва компания или получаване на вид одобрение и помощ, ако сте поискали такива.

Водолей, Везни, Близнаци–  Денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях могат да бъдат изненадващи, особено в следобедните часове. Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, то ще бъде по-видно днес, за да вземете мерки и да го отстраните. Това може да се случи като използвате различен или не специфичен подход от този досега, така ще постигнете оптимално добри резултати.  В друг случай- денят ще е подходящ да обърнете внимание и на физическото си здраве, да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-ефективни в вашите начинания.

Към настоящия момент растат шансовете да получавате подкрепа от страна на определени хора, които могат да повлияят благосъстоянието ви, сигурността ви в един по-широк смисъл.

Все пак повишени или внезапни разходи продължават да ескалират по различни поводи, ако са обмислени, значи всичко е наред.

Но е полезно да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети, в последно време имате достатъчно подсказки в тази посока, така че да вземете мерки…

Да промените нещо или да се ориентирате към други хора, на които ще може да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион–  Днес често ще се оказвате „ под светлината на прожекторите“, тоест- в център от събития и внимание. Причините могат да бъдат различни- това може да бъде вашата собствена и повишена инициативност от една страна, а от друга- неочаквани предложения, идеи, които да се реализират на практика.

Информационният поток е доста усилен, носи ви изненади, част от тях ще се превръщат в внезапни шансове, а други ще тестват бързината на реакциите ви, съобразителност, възможност да действате гъвкаво и според текущи предизвикателства.

Социалната ви активност е значима и така е правилно, създаването и укрепването на връзки,  обсъждането на бъдещи и общи интереси ще е повод да очертаете по-добри перспективи на развитие.

Вие оказвате силно влияние на околните, вие определяте  емоционалния фон,  насочвате тенденциите- възползвайте се от тази сила по оптимален начин.