Дневен хороскоп за 22 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
166
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

8 лунен ден, Луна в Овен

Луната е в Овен и традиционно през това време ние чувстваме прилив на енергия, адреналин, които  съдействат за по-добрия ни тонус и настроение, правят ни по-инициативни и дейни. Към настоящия момент, мнозина ще са повече фокусирани върху нещо любимо, което обичат или искат да правят, което допринася за чувството им на щастие и удовлетвореност, всеки ще преследва своя мечта с ентусиазъм и действително ще може да я осъществи.

На този фон обаче, може да съществува известно противоречие между това което искаме да правим и онова, което на практика се налага да вършим. Възможно е ангажименти, които не са ни твърде по вкуса да ни напрягат, въпрос на избор е как ще разпределим времето си и дали въобще ще отговорим  на вид очаквания, на отговорности, които на този етап не са ни твърде присърце. Тази тенденция може да провокира известно напрежение между нас и околните или конфликт между нас и по-възрастни, авторитетни фигури, които поставят своите изисквания, слагат ни своеобразни спирачки и т.н.

Своеобразен бунт срещу ограничения в един по-широк смисъл можем да очакваме и през утрешния ден.

Въпреки всичко, денят е позитивен, можем да стигнем много далеч- буквално и в по-общ смисъл, когато се занимаваме с дела, които са ни приятни, отчитаме за важни или приоритетни и т.н. Луната в Овен винаги се свързва с ново начало, което можем да поставим сами и като разчитаме на себе си,  на състезателния си хъс,  ако имаме конкретна цел и направим съответни стъпки в тази посока…

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е напълно позитивен за вас- вие с по-голяма лекота привличате внимание, постигате целите си и привличате онова, което най-силно желаете. Възможно е във вашето обкръжение да се появи личност, която да ви действа ентусиазиращо, да допринася за доброто ви настроение, защото ви подкрепя, защото ви разбира  и може да се постарае да отговори на очакванията ви.

Вашата инициативност е висока и може да направите пробив в избрано от вас направление, вие може да постигнете цел, която ще има по-далечно и по-широко отражение.

Общуване с хора извън близкото ви или традиционно обкръжение, също ще ви действа добре, ще ви дава допълнителни шансове и т.н.. Подходящо е да преговаряте за интересите си, да искате, за да ви се даде…

Същевременно, днес може да сте приковани и към дела, които са повече по задължение, това може да внесе известно напрежение, което трябва да канализирате в една по-конструктивна посока.

В друг случай- взаимодействието с по-възрастни и авторитетни фигури не е твърде лесно и от вас се изисква отново да направите баланс между „ трябва“ и „ искам“.

Това в значима степен ще повлияе финансовото ви състояние или сигурност..

Повишени разходи не са изключени, нека да бъдат и целесъобразни, за да не останете на „червено“.

Внимавайте чисто финансови въпроси да не застанат между вас и близки хора.

Телец, Дева, Козирог–  Ежедневието не протича по предварителен график, възможно е да ви се налага да се справяте с дела, които са натрупани във времето, но още не са намерили изход и решение.

В друг случай- звездите изискват от вас да излезете извън рутината, да обърнете повече внимание на близките си, на себе си,  не е изключено да възникне такава необходимост и нека това да се превърне в повод да се  справите с подобни приоритети.

Мнозина ще обръщат повече  внимание на семейството си,  моментът е подходящ да се изчистят евентуални недоразумения в дома ви, ако има такива или пък да обсъдите общи цели, които ще затоплят и хармонизират домашната атмосфера.

Ескалацията на евентуално напрежение трябва да се тушира своевременно, за да не се позволи тя да ескалира и в бъдеще, препоръчително е евентуални такива различия да се премахнат от „ корен“…

Може да възникват разисквания от типа на:„ кой на кого и в каква степен може да разчита“, това може да е повод за равносметки, но пак така-  изчистване на различия, вероятно и чрез по-голям компромис.

Водолей, Везни, Близнаци–  Информационният поток е много усилен, получавате информация, водите разговори и преговори, които ще повдигнат адреналина ви и тонуса ви. Част от чутото ще ви ентусиазира, вие ще получите доказателства- на кого и в каква степен можете да разчитате. ако имате партньор до себе си-  може да укрепите вашите взаимоотношения чрез споделяне на чувства, приятни обяснения, изчистване на евентуални недоразумения.  Същевременно обаче, посланията към вас не са еднозначни, ако има някой, който действа зад гърба ви, съществуват процеси, които се отнасят на финансовото ви състояние или сигурност в един по-широк смисъл- днес те ще напомнят за себе си, това може да провокира спорове и конфликти, те може да бъдат във ваша полза, ако намерите баланс в общуването, не губите по-далечни цели и желания… Внимавайте да не изкажете думи, за които после може да съжалявате или ще имат по-широко отражение, отколкото очаквате.  Възможно е да знаете истини или да вземете решения, които пак така ще имат широко отражение.  Нека това да е повод за по-решителни мерки, които или ще изяснят и разрешат даден казус, или пък ще го оставят зад гърба ви- подобно на тежести…

Риби, Рак, Скорпион–  Денят е натоварен с множество ангажименти, но същевременно е доста продуктивен, това е отлично време да се докажете на работното място, това може да има положителни последици върху репутацията ви, бъдещ просперитет или финансовото ви състояние.

В друг случай- точно днес разбирате до какви върхови постижения можете да стигнете, какво помага или препятства кариерното ви развитие. Чудесен признак е, ако днес получите приятно предложение или вид удовлетворение при изпълнение на вашите задължения. Полезно е да сте по-инициативни в тази посока и усилията ви няма да останат незабелязани или неоценени. Може да направите пробив в това направление, действайте и ще успеете…

Някой от вас могат да получат бонус или подарък- в един по-широк смисъл, това отново ще е признак, че вие сте на прав път и можете да материализирате желанията си.

На този фон може да ескалира и повишена конкуренция или конфликт между вас и по-възрастна, влиятелна личност, това дори може да е ваш партньор, личен или делови…

Опитайте се да балансирате между ваши и чужди интереси, действайте гъвкаво, за да се предпазите от загуби в един по-широк смисъл.

В друг случай- ескалират повишени разходи, но те са целесъобразни, неизбежни или полезни инвестиции…

Дребни стъпки в посока кариерно развитие или пък знакови събития, новини, печалби- могат да имат широко отражение върху реализацията ви.