Как да не изглеждаме селски в пола с пуловер

1
135
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Комбинации на пола и пуловер, които помагат на жените да бъдат стилни

Всички жени са различни и повечето от есента им изглеждат сходно: пуловер и дънки. В най-добрия случай има заместител на дънките – панталони. Не сте уморени? Дори и да не, помислете как можете да разнообразите образа, ако смените панталона за пола. Понякога жените са предпазливи към тази комбинация, страхувайки се, че ще изглеждат старомодни или селски в пола с пуловер. Трябва да се признае, че подобно впечатление е възможно, но не е необходимо. Всичко зависи от създадената комбинация. Модните блогъри успяват да създадат стилни визии, като комбинират пуловер и пола. Нека да видим как го правят, за да повторят сами успешните трикове.

Кой пуловер подхожда на полата?

Без ограничения! Почти всеки може да носи. Нито един модел няма да развали външния вид сам по себе си. Пуловерите от кашмир или естествена вълна са едновременно актуални и модерни . Те обикновено създават впечатление, че са слаби, но в същото време много топли и уютни.

Тези пуловери могат да бъдат прости, без никакъв шаблон, възможен е релефен или ажурен модел. Тенденцията е овърсайз пуловери от дебела прежда, със или без забележим голям модел.

Обемните пуловери изглеждат стилно, но колко голям трябва да бъде вашият пуловер, решете, като вземете предвид характеристиките на вашата фигура. Уверете се, че допълнителният обем не прави фигурата дебела!

Дължината на пуловера може да варира. В допълнение към класическите модели можете да изберете пуловери с различна дължина . Съкратените модели са на мода този сезон и това важи и за пуловерите. Можете да експериментирате с удължената версия.

Пуловери с кръгло деколте (деколте) и модели с високо деколте са еднакво популярни.

Интересно изглеждат модели с оригинални детайли: обемни ръкави, волани и др. Ако говорим за цвета на пуловерите, най-популярни са монохромните модели с различни нюанси : основни, актуални този сезон (нюанси на шоколад и карамел), други цветове и т.н.

Но моделите с шарка или орнамент също могат да станат част от стилна комбинация.

Каква пола да носите с пуловер?

Когато избирате пола, обърнете внимание на две точки. Силует :Печеливша опция е пола, която се разширява надолу: разкроена, трапецовидна, плисирана.

Но правите стилове не са изключени.

Текстура

Напълно възможно е да бъдете различни, използвайки формулата пуловер + пола, ако използвате поли, изработени от различни материали.

Имайте предвид! Комбинацията от различни текстури е модерна тенденция, която добавя стил към визията.

През есента можете да продължите да носите леки поли (органза, коприна и др.).

Подходяща и по- плътна тъкан (вълна, букле и др.)

Интересна комбинация се получава чрез добавяне на плетена пола към пуловер .

Моделите от кожа също не са за пренебрегване.

Как се прави комбинация?

Въз основа на контраста ще бъде възможно да се създават живи изображения.Често пуловер се комбинира с монохромна пола.

Но дори и с помощта на модели с щампа можете да създавате изразителни образи.

На първо място, трябва да обърнете внимание на модерните поли с леопардов принт.

Как да носите пуловер?

Поради плътността му трябва да бъдете особено внимателни как ще изглежда пуловерът.

Трябва да се внимавате ако го приберете в пола, да се уверите само, че плетеният пуловер не се набръчква и не придава ненужен обем на корема и бедрата.

Можете просто да оставите пуловера над полата , но това е проста опция.

За да засилите стила, приберете пуловера частично, но това е модерно.

Друг стилен трик е да носите колан върху пуловер. Ще се окаже много актуално!

 

Обувки!

Какви обувки вървят с пуловер с пола? Има няколко опции. Токчета! Разнообразие от модели с токчета (обувки, високи ботуши, ) добавят женственост към образа, правят фигурата по-тънка

Кецове, кецове…

Можете да изглеждате удобно, стилно, модерно, ако добавите маратонки или кецове към пола с пуловер.

Ботуши?

Неочакваните комбинации са особено актуални днес. Следователно можете спокойно да добавите ботуши към създаденото изображение.Обърнете специално внимание на грубите, подобни на войници. Такава комбинация винаги изглежда модерна и интересна.

Както можете да видите, пуловер с пола не прави жената селянка. Напротив, те се превръщат в основата на стилен образ. Какво можете да кажете за избраните визии? Хареса ли ви някоя от тях?

Рокли – Седем Модерни Тренда за 2021

Телешки устни- Нова Тенденция ,която бързо набира популярност

Коледен маникюр- 20 Вълшебни Идеи

Моден Тренд- Зимен Овърсайз

Забавен тест- Какво те чака утре?

Портрет по Снимка за Подарък