Дневен хороскоп за 02 януари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Лъв

Напълно подкрепящ доброто ни настроение ден, Луната в Лъв действа позитивно на тонуса ни, на възстановителните ни сили, расте жаждата за живот и забавления и ако отпуснем сърцето си, отдадем се на хоби, любими хора, нещо, което радва сърцето ни, тогава ще можем да го преумножим и да получим нещо повече, отколкото очакваме.

Подходящо време да релакираме, да оздравим важни за нас отношения, да прекараме приятни или незабравими мигове с любими хора.

Денят е показателен- какво подхранва вашето собствено самолюбие и чувство за щастие, тогава ги подхранете още повече и доразвийте темите и в бъдеще.

Разкриваме чувствата си по един ярък начин, почти без задръжки, не са изключени обяснения, разяснителни разговори и нека те да ни порадват…

Честолюбието е подчертано високо, така че е хубаво да не засягаме достойнството на никой, това ще остави траен отпечатък или ще предизвика по-бурни реакции…

Овен, Лъв, Стрелец– напълно позитивен ден за вас, често ще сте в център от внимание, събития, това ще има позитивен ефект върху тонуса и самочувствието ви, вяра в собствените ви сили и възможности…С по-голяма лекота ще постигате всичко, което поискате. Инициативността и дееспособността ви са много високи и все ще намерите начин да порадвате сърцето си, да осъществите ваше съкровено желание.

Телец, Дева, Козирог– чудесен ден за релакс, почивка…Повечето от вас ще предпочитат компанията само на най-близките си хора, семейството или в уединение. Нетрадиционни забавления и извън рутината- ще имат подчертано позитивен и зареждащ ефект. Все пак може да ви се налага са се съобразявате повече с външни фактори, например- любими хора, други обстоятелства, но нека това да е повод за разнообразие, варианти, особено, ако се нуждаете от такива, ще ги набележите или сами ще застанат на пътя ви..

Близнаци, Водолей, Везни– денят е особено подходящ да оздравите партньорски отношения, важни за вас връзки, ще имате такава възможност или ще стигне необходимост. Не са изключени разяснителни разговори, обяснения на чувства и в повечето случаи това ще е повод за радост, удовлетворение или в друг случай- ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате и ако не всичко е наред- сега можете да влияете над средното ниво, насочвате тенденциите или поне- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион– ежедневието ви е доста динамично, но и резултатно, позитивно, успявате да отхвърлите доста дела и със съответните позитиви. Денят ви носи някакво удовлетворение- морално, финансово, което и често е следствие на подкрепа, която получавате от страна на важни за вас хора, близки, партньори и т.н. Чудесен признак е днес да получите предложение, одобрение, които материализират усилия, желания, това е показателно и за бъдещи перспективи, дали се движите в правилна посока.