Clementine музикален аудио плейър

1
124
Добави коментар

Clementine е улекотен многоплатформен мулти OS аудио плейър с много разширени опции базиран на бившия Amarok 1.4

Въпреки бавното си развитие, Clementine все още е страхотен музикален плейър и е един с най-богатите опции, като се води и най-добър за ползване и на Linux системи. Но това, което го прави всъщност известен е съвсем друго нещо. Една от най-известните опции на този аудио плейър, е че има функция автодиджей (auto dj), супер удобна за заведения. При активирането и плейъра започва да изравнява плавно и да преминава плавно от една песен/музика в друга, така както сте ги наредили във Вашия плейлист. При невъзможност да изравни ритъма, просто преминава плавно с фейд ин, фейд аут опция ( плавно влизане, плавно излизане с контрол нивото на звука ).

Предимства: Поддържа много онлайн услуги Clementine включва поддръжка за услуги като Ampache, Google Play Music, Spotify и много интернет радиостанции като Jamendo и Icecast. Също така е възможно да търсите наведнъж всички налични източници (местни и онлайн), както и плейлисти със смесено съдържание.

Редактиране на етикети Clementine разполага с компетентно управление на етикети за всички музикални файлове, било то обложки на албуми или просто прости текстови записи.

Интуитивен и бърз за настройка Clementine е лесен за стартиране и работа с текстове, еквалайзер, онлайн информация и др., В рамките на минути след инсталирането.

Вграден еквалайзер за персонализиран звук / kaldata Има вграден еквалайзер с много предварителни настройки от специфични за жанра рок, поп и парти до изживявания като голяма зала и на живо. Можете също така да го настроите сами и да зададете своя собствена настройка.

Clementine музикален аудио плейър с авто диджей auto dj функция Windows, Linux, Debian, Mac, MacOS, Fedora, Ubuntu kaldata.com download.bg

Създава плейлисти въз основа на минала музика, която сте слушали Clementine събира данните за слушане на потребителя, за да ги използва за интелигентни плейлисти. Клементин използва вашата история на слушане, за да възпроизвежда музика, подобна на музиката, която свирите най-често – което обикновено е музика, която ще ви хареса, но може би все още не е открита.

Вградено преобразуване на формат Потребителите могат да форматират всеки от своите музикални файлове в различен формат с вградения инструмент за преобразуване на формат на Clementine.

Може да показва текстове на песни Извлича текстове от няколко доставчици на текстове.

Достойно управление на библиотеката kaldata Clementine позволява на потребителя да се движи и организира лесно аудио файлове. Някои примери включват следното: Лесно е да намерите конкретна песен от албума (намерете изпълнител, изберете албум, изберете песен). Лесно е да добавяте песни към плейлист и да ги поставяте на опашка. Лесно е да преименувате файлове от техните метаданни (изпълнител, албум, номер на песен и т.н.). Лесно е да добавяте корици. Има опции за намиране на дубликати, маркирани песни и т.н.

Отдалечено свързване ( дистанционно ) за Android / kaldata Има изградено много добро приложение за отдалечен достъп ( дистанционно ) за Android. Приложението ви позволява да правите много: от обичайните контроли за сила на звука до проверка на текстовете на телефона си. Можете дори да изтеглите песните от Clementine на телефона си.

Много добра организация на папките Организира вашата музикална папка въз основа на таговете на вашата библиотека.

Clementine благоприятства използваемостта пред тенденциите в дизайна. Лиценз: Безплатен Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, Linux, Debian, Mac, MacOS, Fedora, Ubuntu Източник на някои от данните slant.co

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.