КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.

1
113
Добави коментар
Mandja.com
Mandja.com

УЧАСТВАЙТЕ В ДВАТА НИ КОНКУРСА. КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ . Тема на конкурсите – „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“ – 01.2021 г.

 

УЧАСТВАЙТЕ В ДВАТА НИ КОНКУРСА

КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ

Тема на конкурсите – „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“

Здравейте Приятели на добрата кухня, каним Ви да участвате в:

1. КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА

на тема – „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“

УСЛОВИЯ ЗА КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА

Допускат се рецепти за всякакви ястия.Единственото условие е в състава на рецептата да има един и/или два от задължителните продукти:

Рецептите трябва да включват:

Име на рецептата.Снимка/и.Продукти, влизащи в състава й.Описание/начин на приготвяне.Задължително url адрес или потребителко име на регистрирания участник в сайта Mandja.com.

Рецептите за кулинарния конкурс изпращайте на имейла ни, заедно със снимки и исканите данни:

[email protected]

2. ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ

на тема – „МЕСЕЦ НА ВЛЮБЕНИТЕ“

УСЛОВИЯ ЗА КУЛИНАРЕН КОНКУРС

ПУБЛИКУВАНЕ НА СНИМКА ЗА ФОТОКОНКУРСА:

Условието е в снимката да присъства „ВИНО“ и/или „ШОКОЛАД“ или в състава на рецептата да има някой от задължителните продукти.Добавете снимката като пост в личния си профил в Mandja.com.Посочете в поста името на ястието, което е заснето на снимката.Задължително добавете хаштагове:#фотоконкурс#вино#шоколад#012021#кулинаренконкурси други #-хаштагове, например с името на рецептата или на заснетото ястие, НО БЕЗ ПРАЗНИ ИНТЕРВАЛИ МЕЖДУ ДУМИТЕ!

Снимките трябва да са не по-малки от 1 200 пиксела.

НАГРАДИ – КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА

Наградите са изключително престижни.

Ще бъдат присъдени три награди за рецепти с по двама подгласници:

– Награда за рецепта на публиката – тази, която вие определите чрез гласуване. Гласуването е само и единствено в сайта https://www.mandja.com чрез харесване (лайкване) на самата рецепта.Наградата е – Уникална Купа-трофей, професионална престилка с автографи (виж от кои ще бъдат автографите по-долу в състава на екипа на Mandja.com) и специално подбран комплект ВИНА от ТОП Сомелиер Михаил Марковски. – Две награди за подгласници за „Рецепта на публиката“ – грамота от Mandja.com

– Награда за рецепта на НЕПРОФЕСИОНАЛЕН готвач – за рецепта, харесана от екипа ни.

– Награда за рецепта на ПРОФЕСИОНАЛЕН готвач – за рецепта, харесана от екипа ни.Наградите са – Уникална Купа-трофей, професионална престилка с автографи и специално подбран комплект ВИНА от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.

– Две награди за подгласници за всяка категория „Рецепта на НЕПРОФЕСИОНАЛЕН и ПРОФЕСИОНАЛЕН готвач“ – грамота от Mandja.com

Ще присъдим награда и за НАЙ-АКТИВЕН ПОТРЕБИТЕЛ на този потребител, който е най-деен по време на конкурса.Потребителят с най-много коментари, харесвания и споделяния на конкурсните рецепти ще получи награда за своя принос в конкурса!Наградата е – грамота от Mandja.com и специално подбран комплект ВИНА от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.

НАГРАДИ – ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ

Ще присъдим общо 5 награди за фотографско майсторство за снимка на ястие!

Награда – За снимка на ястие, излъчена от нас.Награда – За снимка на ястие, излъчена от вас чрез гласуване и коментиране на самата кулинарна снимка.Наградите ще са Уникална Купа-трофей и специално подбрано ВИНО от ТОП Сомелиер Михаил Марковски.Три Награди – За снимки на ястие – избрани на случаен принцип с грамота от Mandja.com

Ние сме в състав:

Наградите на победителите ще бъдат доставяни само и единствено на територията на република България.

Рецепти и снимки ще се приемат за участие до 17.02.2021 г. (включително)

Победителите в конкурсите ще бъдат обявени на 20.02.2021 г.

МОЖЕ ДА УЧАСТВАТЕ С НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ РЕЦЕПТИ И СНИМКИ!

РЕЦЕПТИТЕ И ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯХ ИЗПРАЩАЙТЕ НА:

[email protected]

Успех на всички!