Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г.

1
117
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Слънцето вече транзитира през Водолей и всички ние ще усетим подчертано желание за промяна, което ще ни освободи от тежести в миналото, ограничения в един по-широк смисъл…Водещ фокус ще бъде и благоденствието ни- общо, да намерим начин да защитим интересите си, да действаме в посока, която ще допринесе за комфорта ни на съществуване, включително като въздействаме на чисто финансови приоритети, начини за придобиване на материални блага и т.н.

Аспектацията на звездите е такава, че действително изисква вид обновление във всичко горе-изброено. В глобален аспект- продължават да ескалират събития, които ще се отразят на всички и в различна степен, част от тях ще са изненадващи, ще въздействат на паричните потоци, чисто материални въпроси. Решенията в тази посока може да са преувеличени, съпътствани от доза риск, но имаме достатъчно основания да считаме, че ще бъдат на страна на обществото. Например- управленски структури могат да решат да инвестират в него…

Възможно е да се появят лидери, чиито влияние и инициативи ще зададат тон, който ще продължи да ескалира през цялата 2021г. , а вероятно и много по-дълго.

На индивидуално ниво- мнозина ще усетят вътрешен бунт и нетърпимост към онова, което ги дразни, прегражда пътя им към вид прогрес и чувство за щастие в един по-широк смисъл. Това ще отключи смели действия, но понякога и безразсъдни, преминаващи определени граници, които могат да предизвикат обратен от очаквания или желания ефект, така че е препоръчително да сме по-внимателни. В положителен смисъл- ще почувстваме прилив на енергия и ентусиазъм, а точно смелостта често е повод да се постави едно голямо ново начало, човек да разчупи статуквото, да разшири хоризонтите си на развитие, да допринесе за нови възможности…Все пак всеки трябва да се замисли или ще му се наложи- каква цена трябва да плати, буквално или в по-широк смисъл, за да осъществи желанието си, дали си струва и т.н. Ако не всичко е добре обмислено, тогава можем да си нанесем щети, с които после ще трябва да се справяме дълго. Все пак повишени разходи през тази седмица са повече от вероятни, но нека да бъдат полезни инвестиции, а не нещо друго.

Набелязваме в по-ярки краски- кой ни нанася загуби, на кого можем да разчитаме или е полезно да се ориентираме към определена персона, може би колектив, така че по-лесно да се справим с предизвикателства, които ни дестабилизират на различни нива- на чисто финансово ниво, но може и да е морално.

Припомням, че в периода на Водолей се наместват пластовете в колективи, сега е моментът да обединим усилия с подходящи личности, да получим вид опека или пък да демонстрираме на какво сме способни, за да утвърдим авторитета си…Това ще е ключът към успехите ни, ако постигнем поне едно от горе-изброените изисквания, тогава ще можем да се надяваме на сравнително спокойствие или пък благоденствие и през идните месеци. Как се справяме с тази задача разбираме по време на Пълнолунието което е на 28 януари. Случващото се на 28, 29 януари е много показателно- дали следствие на подкрепа и одобрение ни предстои да увеличим доходите си, онова, което имаме-общо или точно обратното- ще трябва да се справяме с дестабилизиращи влияния или направо ще е по-добре да си сменим средата на съществуване, да намерим нови източници за печалба и т.н. Ще имаме достатъчно подсказки в тази посока, а случващото се по време на това Пълнолуние ще има широко отражение, добре е да го помним и съзнателно да се стремим да придобием нещо, да се доберем до сътрудничество, съгласие или покровител, понякога- да извършим поне символични стъпки в това направление.

В този процес ескалират процеси, които трансформират общественото ни положение, социален статус или репутация и нека това да е положителна посока за всички!

В любовта, приятелските отношения също ще преминем през своеобразен катарзис и нека той направи връзките ни по-здрави, но посоката ще зависи от вид прозрения, през които ще преминем или тайни, които ще узнаем…

На 30 януари Меркурий се обръща в ретрограден и ако ние сме действали безразсъдно през последните дни на януари, говорили сме или сме действали спонтанно, то тогава може да се въвлечем във водовъртеж от обърквания, меко казано, от които ще се измъкнем едва в средата на март. Всеки сам ще избере своята правилна стратегия, но обединяващо правило е, че трябва да допускаме нещо ново, но то трябва да е обмислено и в по-далечна перспектива…

Лунен календар за януари 2021г.

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 25.01- 31.01.21г. Зодия Риби