Почивка в Добринище – Къща за гости Гергана – Добринище

1
110
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Къща за гости Гергана се намира в гр. Добринище, в непосредствена близост до ски пистите на х. Безбог и на 5км от Банско.
В битовата обстановка на фамилната къща ще почувствате домашния уют и топлина през цялата година. Къщата е ново строителство, стаите са шумо и топлоизолирани, с локално парно, самостоятелна баня и тоалетна, телевизор с кабелна телевизия и собствен паркинг.
Къща за гости Гергана предлага приятен престой на ниски цени, отлични условия за ски туризъм, екскурзии до забележителностите на Югозападна България: Рожен, Мелник, Рилски манастир. Апетитни специалитети за закуска, обяд и вечеря в механата в типична добринишка обстановка.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 51 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка за един човек настанен в двойна стая при максимална заетост на редовните легла (2-ма пълноплащащи)
Еднодневна лифт карта за ски зона Добринище
Интернет и паркинг – при възможност

Възможност за изхранване срещу допълнително заплащане на място.

Преференциални цени на лифт карта за деца:

До 4 годишна възраст – безплатно.
От 4 до 12 годишна възраст – заплащат 15 лв. за еднодневна лифт карта за ски зона Добринище.

Лифт картата се получава от рецепцията на хотел Добринище САМО срещу принтиран ваучер.

Къща за гости Гергана предлага приятен престой, отлични условия за ски туризъм, екскурзии до забележителностите на Югозападна България: Рожен, Мелник, Рилски манастир. Хотела разполага със сауна и предоставя различни видове масажи. Апетитни специалитети за закуска, обяд и вечеря в механата в типична добринишка обстановка. На разположение на гостите на Къща за гости Гергана е механа в типична добринишка обстановка. Механата разполага с 25 места, камина, телевизор, локално парно. В нея се предлага превъзходна българска кухня, както и традиционни ястия от добринишкия регион: капама, чумлек, Катино мезе, бракада, суджук, кърварица, чеверме …