Дневен хороскоп за 24 януари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци ще ни подтиква да анализираме информация, която обсебва вниманието ни. Тя може да е свързана с конкретни отношения, а може и да са въпроси, които ни тревожат, ограничават, нямаме достатъчно яснота. И така, безпристрастната и съобразителна Луна в Близнаци може да ни даде много отговори, защото логически стигаме до тях или пък получаваме нужното знание. Можем да узнаем тайни, да прозрем истини и пътят към вид яснота ще е различен за всеки.

Въпреки всичко, словоохотливостта не бива да се бърка с добронамереността и придържането към истината. Ще се налага по-внимателно да отсяваме на какво вярваме, понеже опитите за манипулации също могат да ескалират.

В друг случай аспектацията може да се изживее като вид приятно  отпускане в предпочитана компания и на „сладки приказки“, които ще ни разтоварят, ще ни изведат извън рутината.

Или пък- постоянно ще се появяват хора, които ще изказват идеи, предложения, които ще ни разсейват или объркват предварителните ни планове.

Каквото и да е, най-ценното на транзита на Луната в Близнаци е онова, което можем да разберем, ако питаме, за да ни се каже, дори и да ни се налага да филтрираме чутото, който иска да разбере, ще разбере.

Слънцето аспектира Сатурн- днес и през идните около два дни- мнозина ще придобият устойчиво мнение, решимост, които ще им помогнат да стабилизират живота си на различни нива. Аспектацията ще покаже сфера от живота, в която трябва да се полагат повече усилия, за да се преодолее предизвикателство, което предстои през 2021г. Преодоляването на вътрешни или вътрешни граници-буквално и в по-широк смисъл, ще опишат начина, който ще изберем за да постигнем устойчив прогрес. Всеки ще премине тази граница и ще го усети до края на предстоящата седмица на емоционално или събитийно ниво, в повечето случаи- усещането ще е освобождаващо от тежести, ограничения, понеже са намерени варианти и изход, това е развръзка, която ще бъде надградена, обогатена и т.н.

Лунен календар за януари 2021г.

Оракул- Число на Съдбата

Овен, Лъв, Стрелец– днес могат да се появят хора в обкръжението ви, които да оставят дълбоко впечатление, да ви наведат на размисли или да се превърнат в повод да вземете важни решения. В друг случай- връзките ви могат да преминат във фаза, която е нова и в повечето случаи- по-устойчива, полезна за вас, дори и това да означава разграничаване от определени персони, защото ги виждате от един друг ъгъл, а може и да идентифицирате вид нечестност, ако има такава, да „надушите“ манипулация и т.н. Но при всички случаи знанието е сила винаги, от което можете да се възползвате, така че е полезно да питате, за да ви се каже, въпреки че част от информацията ще ви връхлети, понякога и без да я търсите. Подходящо време да оздравите връзките сили или да се дистанцирате, преосмислите някой, за които получавате достатъчно ясни сигнали, че са безперспективни.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво, но не протича по предварителен график. Плановете ви могат да се променят под въздействието на околните- партньори, приятели, любими хора, които ви подтикват да прекарате деня различно, разнообразно. В друг случай- близки за вас хора може да имат подчертана нужда от вас, да им обърнете повече внимание…не са изключени и разяснителни разговори, при които акцент са чисто материални приоритети. Не позволявайте обаче, финансови въпроси да застават между вас и околните. В оптимален вариант, вземате устойчиви решения, които ще се отразят на вашата сигурност и просперитет през 2021г., не са изключени и вид прозрения  в тази посока или реални събития ви показват тенденции. Подходящо време да анализирате с какво трябва да се разделите под формата на тежест или ненужна отговорност, какво трябва да предприемете, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни. Все пак е полезно да се пазите от манипулации, които ще ви нанесат щети в един по-широк смисъл…

Близнаци, Водолей, Везни– по правило денят е подкрепящ намеренията ви ,въпреки че все може да възникват и странични ангажименти, които ви разсейват, променят предварителните ви намерения. Някой от вас ще се концентрират върху въпроси, които отчитат за извън контрола си, нанасящи щети. Може да ви се наложи да преосмислите какво действително е ценно за вас, дали да инвестирате в него или да го оставите зад гърба си, подобно на тежест. Това ще е лайтмотив до края на предстоящата седмица и мнозина действително ще направят стъпки, които ще ги разделят с нещо старо и ненужно, но за всяко нещо си има цена и трябва да прецените дали си струва и т.н. Въпреки че част от горе-описаните тенденции ще движат по инерция и извън волята ви, те пак и в повечето случаи ще са за ваше добро. Днес можете да разчитате на това, че повече влияете на събитията и можете да ги насочвате, имате избор, ако сте пред дилема, това е сила, но и отговорност…

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква повишена адаптивност, може да ви се налага да балансирате подчертано между това, което искате да вършите и друго, което се налага. Може да имате усещането, че околните ви предизвикват и на практика да е точно така, нека това да е повод да набележите евентуални слаби звена, които засягат приоритетно взаимоотношенията ви, средата ви на съществуване, за да ги отстраните. В друг случай- поглеждате с „нови очи“ на обикалящата действителност и ще се намерят хора, които да ви помогнат да „прогледнете“, това винаги е полезно, дори и не винаги да е по вкуса ви.