Мистериозният случай на Инаугурационната Птица на Лейди Гага и „Игрите на глада“

1
188
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Веднъж тя носеше рокля от сурово месо на MTV Video Music Awards. След това имаше нейно пoявяване на Грами вътре в гигантско яйце . Но модата никога не е била само за дрехи за поп звездата.

Лейди Гага винаги се е насочвала към символиката.

Роклята за месо беше политическо изявление за дискриминацията на LGBTQ + в армията. Яйцето беше „съд“, предназначен да представлява „ творческа, ембрионална инкубация “. Какво тогава означаваше огромната брошка като златна птица, която на практика отлетя от сакото й на откриването в сряда? Изпълнителката и потребителите в Twitter поддържаха диаметрално противоположни възгледи.

Онлайн хората имаха много мнения. Но този, който събираше сили с течение на деня, беше, че брошката имаше поразителна прилика с иглата на присмехулника от сериала „Игри на глада“.

Един проблем: Подигравателните сойки-присмехулки са създадени в резултат на провала на авторитарен режим. Следователно подигравателният щифт на главния герой на „Игрите на глада“ Катнис Евърдийн се превръща в знак на бунт срещу Капитолия. Не почит към правителствената власт.

Объркването доведе до каскада от пояснения. „Липсва ни един от нашите подигравателни щифтове, някой виждал ли го е?“ туитва официалния акаунт в „Игри на глада“.

Интернет се съгласи: Това определено изглеждаше като присмехулник, помислиха те. Гага обаче се стремеше към точно обратното настроение. Тълкуването й произлиза от много по-назад, в библейските времена, когато християнските вярвания твърдят, че Бог изпратил на Ной гълъб с маслинова клонка като послание за мир и прошка.

„Гълъб, носещ маслинова клонка“, „Нека всички да сключим мир помежду си.“ Самата брошка беше част от модата на модата на Schiaparelli, включваща обикновено черно сако с алена обемна пола. Даниел Роузбъри, дизайнерът на облеклото, сподели скици на парчетата, включително въпросната брошка. „Голяма златна гълъбица от брошката на мира“, надраска той до лъскавия дизайн.

 Далеч от символът на съпротивата (може би срещу бившата администрация?), Изглежда, че Гага и Роузбери са замислили гълъба като символ за мир – символ на хармония и приятелство.

Аксесоарът повтори този, носен от новия началник на кабинета на Белия дом Рон Клейн. Днес в Белия дом той носеше получервена, полусиня маска за лице с „Единство!“ украсени от всяка страна

 Но вижте какво се случи.  Предимно мъже нахлуха в сградата на Капитолия,нали? И символично вие имате мъжкото господство, патриархатът, нахлул в утробата на женския ISIS, който ни отвежда в Lady Gaga, представителката на женската богиня. Тя излезе облечена в червено и черно. Тя носеше този гигантски чадър във формата на рокля, той беше червен, но отгоре беше черен с черни ръкавици. Това са много сатурнови цветове тук, червено и черно. Но не върху това искам да се съсредоточа днес. Нека да разгледаме онази масивна златна гълъбица, която тя беше закачила на гърдите си.

Сега и за това всички ме питаха. Вижте, първо си помислих, че може да е птица феникс. Бях като, о, по дяволите, имаме нещо с алхимията. Но тя каза официално, че това е гълъб в нашите социални медии. Това е гълъб с маслинова клонка.И знаете ли, че това символизира мира? Разбира се. Това е всичко, което означава. Време за изцеление, за да продължите напред. Но какво друго би могло да означава?  Нека да се  забавляваме с тези идеи:

 Е, първо, както всички, за които се споменава,  Игрите на глада. Което, знаете ли, някога е било  в Канада и имаше много програми за гладни игри, които паднаха преди много години, подхранваха, подхранвайки бунта срещу столицата и сградата на Капитолия. И си мислех, че е странно как се проявява това. Всъщност току-що гледах и четирите филма преди няколко седмици. И си мислех, че също е много любопитно как е тръгнало.

Но присмехулникът е това, за което искаме да говорим днес. Това е птицата от историята на Игрите на глада, която е Героят, Катнис Евърдийн, тя всъщност е Присмехулникът. Тя представлява Присмехулника.

И тук тук се смесват световете. Тук роклята изглеждаше много Игрите на глада. Това е войната на Гага. И тя също имаше птицата, която е част от историята на Игрите на глада. Сега, ако потърсите, прочетох само първата книга за Игрите на глада. Останалите не ги прочетох. И така, за да потърсим това, но Присмехулникът всъщност е случайна птица. Това е случаен хибрид. Между сойка  и присмехулник и го виждате във филмите, той се подиграва и повтаря свирката. Добре. Не е достатъчно любопитен. Мисля, че това е гностична идея тук. гностични принципи. Катнис Евърдийн, тя носи символа на присмехулника. Когато влезе в Игрите на глада, тя след това си  получи прозвището на Присмехулника, за да се присъедини към бунтовническите сили, за да ги вдъхнови. И защо е това? Защото птицата Присмехулникът е била грешка.И така, каква е грешката на Катнис и как се казва нейното момче? Знаеш ли, името му, пичът, с когото тя спечели Игрите на глада?

PETA.

Кой е? Сега добре, така че тя е аномалията, нали? Тя е грешката точно като Присмехулника. И тя ядосва столицата, точно като Присмехулника. Виждате ли какво се е случвало в исторически план, във вселената на Игрите на глада столицата е създала тези птици, наречени сойки. И ги изпратиха да шпионират областите. Но в крайна сметка областите научиха за това и  хората започнаха да лъжат птиците, така че когато се върнат в Капитолия, да не могат да хванат истината. Накрая Капитолът го разбра. Така че те бяха като, о, забрави. И така те пуснаха всички сойки в дивата природа, за да умрат. Но те не умряха. Не не не. Вместо това те намериха присмехулниците. И се кръстосаха с нея. И създаде нова птица, нов вид, Присмехулника. И така до столицата,присмехулникът представлява бунт представлява усилване на техните грешки. Това е пукнатина в бронята, точно като Mockingjay като Катнис, така че виждате Катнис, че тя е аномалията. Тя е грешката, която стигна твърде далеч. Тя е твърде вдъхновяваща. Тя е водачът на бунта. И това е много гностично, защото в гностическата история има по-висш Бог, видът на глобалното съзнание Бог. И този Бог е съвършен. Това е слънцето зад слънцето, това е съвършеният Бог. И елемент от този съвършен Бог случайно беше освободен от мъдростта на София. И това е дълга история, направена много кратка. Но София, мъдростта създаде това, това творение, което беше несъвършено. И тя го отхвърли, смути се. Така че тя те изтласка както от този свят, така и от нашия. Прекъсна го основно.И извика и на двете. Тъй като съм несъвършен, казах, че ще създам свой собствен свят. Ще го моделирам въз основа на духовния свят, от който току-що дойдох, ще бъда Бог. Но знаете ли, Джада, и двете несъвършени, и от двете бъркотии. И двамата създадоха нашия свят и искаха да Му се поклоним, защото той е истински нарцистичен и луд. И има цялата тази смърт и болка и страдание на този свят, защото е несъвършен. Е, yalda и двете е грешката, която отиде твърде далеч. Точно като Присмехулника точно като Катнис Евърдийн. И затова като гностиците мислят, че сме в затворническа планета. Те смятат, че християнската вяра е погрешна за почитането на фалшивия бог, защото истинският Бог е на много нива на абстракция по-високи и по-съвършени.

Така че имаш дрънкащите сойки и присмехулниците.

Всичко, което могат да направят, е да копират и имитират. Ето защо те повтарят-имитират звуците. И това е точно като демиурга, който е създаден от двете страни. Не могат, не могат да направят нищо перфектно. Всичко, което могат да направят, е да повтарят и имитират. Те нямат творчески способности. Така че Кендис , тя носи символа Mockingjay, за да се подиграе на столицата за техните неуспехи. Това е всичко, което говорим за Игрите на глада.

Сега, да се спрем на  птицата, която е златният гълъб с маслината, тя символизира алхимия, това е усъвършенстваният посветен.

Така че нека първо да поговорим за гълъба. И това е от алхимическа гледна точка. Защото в алхимията има птици, които представят етапите на процеса на усъвършенстване на посветените.Птиците са важни, защото представляват този вид размиване на сферите, това е връзката както по-горе, така и под връзката на духовното и материалното.

А птиците представляват душата в алхимичната символика. И птиците, които ни показват етапите на това духовно развитие, това е душата, докато напредва духовно. И обикновено това, което търсим, е като орела или Феникса, това е като последния етап. Това е, това е, ъ-ъ, знаете ли, има като игрите на глада като, Катнис е Момичето в огън, огънят е Феникс. И птиците, нека поговорим за птиците, вие имате етапите на процеса, от преминаване от черно до злато, защото една алхимия е, знаете ли, превръщането на оловото в злато. И имаш черна врана, имаш бял лебед, имаш паун, имаш Пеликан.

И тогава най-накрая имате Феникс или орела в случая на Америка.

И етапите на превръщане на оловото в злато, разбира се започва с интегратора, това е почерняването. Това е черната врана.

И това е отделянето на душата от тялото. Защото отново, при гностическото възприемане на нещата, тялото е материален затвор. Защото и двете взеха безформен материал и създадоха нашия свят и заклещиха душите ни в тялото.

Така че гълъбът, който носи дамата Гага, представлява душата.

Това е душевната птица на алхимията, ако искате да погледнете от тази гледна точка. И ще видите това във всички алхимически произведения на изкуството, като гълъбът седи на череп.

Гълъбът отразява смъртта на тялото, защото черепът е много важен за окултното,нали? Имате този безформен материал, който се е формирал с течение на времето чрез еволюция и черепа, в случай че умът, в случай че мозъкът е без черепа, мозъкът не може да функционира, не може да има тези по-високи нива на мислене, като истинския Бог.

Така че черепът се почита, но черепът също е мъртво нещо. Така че без смъртта не можеш да имаш живот. Ще видиш. Така че затова в масонството отражателната камера на посветените седи вътре или отразява собствената им смърт. Така че може да направи всичко както трябва. Е, вие също видяхте това при откриването. Имаме живот и смърт, имаше 400 000 знамена, представящи всички смъртни случаи от COVID. Сега, когато гълъбът с маслиновата клонка, очевидно това се връща към Ной в голямото наводнение, големите ежедневници и това, което знаете,знаете историята сега ще пусна гълъба и когато гълъбът се върна с маслиновата клонка, това символизира, че гълъбът е успял да кацне на сушата, потопът се е отдалечил и смъртта и разрушението са приключили. Толкова добри новини, Лейди Гага ви показа символично, че има отсрочка от цялата тази смърт.

Свърши се. Не сте ли доволни? Да, знам, че не сте. Знам. Истината е, че никога не сте щастливи. Никога не сме щастливи.. О, ти си щастлив, че те спряха и те накараха да повярваш във фалшива птица ще лети? Както просто искам просто искам да бъда щастлив. Добре, ще бъдем щастливи. Нека просто играем тъпо. Това е игра за минута. Само за минута. Това е забавление. Добре. Тук идва тук идва сънливият Джо, за да спаси деня и той ще направи всичко по-добре. И символично,има смърт и унищожение е приключило и хаосът е приключил.

Е, добре ,нека ги спечелят този път ,нека ги спечелят. Нека илюминатите станат свидетели на времето. Защото това е като от една страна като „Добре изиграна игра , изтощен съм от това и вие печелите. Като онлайн . Но както винаги казвам, че съм лоша истина или не ме слушайте. Не идвайте при мен за влияние, елате при мен за информация и след това се занимавайте с това какво ще правите, каквото искате с информацията. Второ, нека поговорим за птицата.

Защо е от злато?

Е, знаете ли, алхимия, нали? Превръщането на оловото в злато. Усъвършенстваш човека. Чрез великата работа, Негредо, почерняването през Феникса, което понякога е представено като злато или червено или червен ъгъл на огън. Защото Фениксът е огънят, който отново е представител на истинския Бог,над външната страна и на двете, това е неразделената светлина, от която е създадено всичко. Нарича се още астрално злато. Това е слънцето зад слънцето, което чувате, което е, кое е сериозното, нали? Говориш за сериозно, говориш за ложи за масон, те имат слънце зад слънцето, сериозно по стените, погледни го. Това е духовният източник за целия живот. Това е произходът на божествената искра. Това е частта от нас, която има истинския Бог вътре и посветеният трябва да го научи и отключи. Така че златото е много важно в това. Това е последният етап от великата работа. Това е златното тяло. Нещо като Еди Мърфи, златното дете. Той освобождава кандидата в божествения ум, известен още като неразделената светлина, известен още като астралното злато и кандидатът се е възнесъл покрай фалшивата ялда, както християнския Бог, така и фалшивият Бог.

Значи да,златният гълъб може да е някаква алхимична символика и това е основно.

Причината Том Ханкс да бъде въвлечен в това е, че публикува снимки в своя Instagram на ръкавици, оставени като една ръкавица, оставена на земята. И предполагам, че шегата е нещо като този, който обикаля две ръкавици и губи една като, Не знаят ли, че им липсва ръкавица? Предполагам, че не знам. Наистина не разбирам, мисля, че е толкова смешно, но каквото и да е. И правеше това години наред. . Имам предвид,можете да направите свое собствено проучване. Но това беше същността на това, което видях. Беше също странно, че той беше като първият човек в света, който получи COVID.

 

И така. Игри на глада. Златни птици. Липсващи ръкавици, Том Ханкс. Схванахме го. Получихме много противоречиво шоу. Това е, което изпичате всичко това и правите една голяма полемична питка. Затова се надявам да ви е харесало. Дано научите нещо с мен

Автор: Исак Вайсхаупт

Какво готвят глобалистите? Световен концлагер,трансхуманизъм и Нов Робовладелски Строй

Саракт ,Меритокрация и Колобърската Жреческа Система- Емил Трънкаров

Защо преди да Умрат Хората сънуват едни и същи сънища?

Тайната на Японският Зелен Чай

Портрет по Снимка за Подарък