Дневен хороскоп за 25 януари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
115
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Близнаци,  така че можем да бъдем обсипани от информация и все да ни застигат някакви известия, за които не подозираме…Можем да очакваме шумни дебати, разяснителни разговори, интересни новини и т.н.. Хубавото  при Луната в Близнаци е, че ние с много по-голяма лекота и бързина  стигаме до решения, вземаме мерки, всичко се развива като по „попътен вятър“, но пак така се раздухва от вятъра, асоциативна препратка- за изказвания и комуникация, която се символизира от Близнаци…

Най-голямата сила докато Луната е в Близнаци е-  способността ни да преговаряме за интересите си, да изказваме идеи, които да бъдат подкрепени, за да се осъществят на практика.

При Луна в Близнаци почти винаги се намират хора или обстоятелства, които да са сходни с нашите съждения и желания и това се превръща в шанс. Дори и да не ни отворят на една врата, със сигурност- това ще се случи на следваща.

Можем да разчитаме и на чуваемост, а това е едно от най-ценните качества при общуването.

И така, ако желаете да разберете нещо, питайте, за да ви се каже и точно днес!

Денят е подходящ за преговори, делови срещи, постигане на договорки, укрепване на връзки и т.н. или просто си прекарваме хубаво в приятна компания, защото такава не липсва…

Рутината ще дразни много днес, все ще се стремим да сме повече в движение, да си организираме срещи, да говорим, няма да ни свърта на едно място. Но точно това- ще се превръща в повод за нови перспективи на развитие, варианти, особено, ако търсим такива.

Разходките на чист въздух са подчертано тонизиращи.

Индивидуален хороскоп

Лунен календар за януари 2021г.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е интересен, динамичен, даващ ви много възможности. Намират се хора, които ви правят интересни предложения, можете да обедините усилия с тях, да ви помогнат, ако имате нужда от това. Няма да ви липсва компания, може да сте в движение, да участвате в дискусии, които ще са полезни или приятни. Разнообразен и светъл ден и колкото сте социално по-активни, питате, за да ви се каже, искате, за да ви се даде в един по-широк смисъл, толкова по-широки перспективи ще се разгръщат. Хубав ден за укрепване на взаимоотношенията, партньорски, лични или делови.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, динамичен, но всичко се случва на висока скорост и ви дава възможност да отхвърлите повече дела, отколкото преди, защото всичко се случва все едно е „по попътен вятър“, а вероятно притежавате енергия, получавате външни стимули, които ви карат да сте по-инициативни. Хубав ден да спечелите нещо- материално, бонус, подарък, морална подкрепа, шанс за повишение и т.н. Може да изпъкнете на работното място или да направите доста полезна крачка напред и нагоре.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е напълно позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, защото сте подкрепяни от конкретни хора или текущи обстоятелства, дори поради доза късмет, собствената ви съобразителност и бързина в реакциите. Все ще се намери нещо, което да ви порадва или да ви донесе удовлетворение. Вие с по-голяма лекота влияете на околните, често ще се оказвате в център от събития или внимание, възползвайте се по оптимален начин, сега е моментът да изказвате идеи, влизате във вид съдружие, да преговаряте за интересите си и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– вероятно ще ви се налага повече да се занимавате с въпроси, които са изостанали и трябва да наваксвате. Например, може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични, семейни и служебни въпроси. Следвайте „попътните ветрове“ и ще стигнете далеч, не пресирайте събитията и бъдете внимателни към здравето си. На пътя ви могат да застават възможности, дори и без да ги търсите, а като следствие на предишни ваши инициативи. Ако една посока е затворена пред вас, тогава днес можете да откриете „авариен изход“ или пък- получавате тайна информация, там, където я има, можете да намерите варианти или те се оформят на хоризонта по един естествен начин и следствие на проведени разговори, направени предложения и т.н