Дневен хороскоп за 01 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
146
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Дева/Везни

До 13ч. бг време Луната е в Дева, а след това преминава във Везни. И така, през първата част от деня ние ще успеем да отхвърлим доста задачи, включително и такива, за които вчера не ни е стигала мотивация. Успява да ни мобилизира и организира динамична среда, която не ни позволява отпускате, изисква приспособимост, а понякога- да отговорим на повишени изисквания от страна на влиятелни личности.

По различни поводи може да се окаже, че точно днес е подходящо време или пък необходимо- да се докажем пред лица, които влияят на социалния ни статус обществено положение.

Докато Луната е в Дева- можем да разчитаме на своя професионализъм, стремеж към перфекционизъм.

Следобед- информационният поток се усилва, не е изключено да ескалират важни разяснителни разговори, преговори, подобни новини. От нас ще се изисква аргументирано да защитаваме тезата и интересите си, за да извлечем ползи от текущи ситуации.

Ако става въпрос за делови и работни приоритети, тогава следобед можем да изкажем идеите и намеренията си по начин, чрез който да получим вид одобрение и подкрепа, особено, ако отчитаме гледната точка на отсрещната страна, ще можем да разчитаме на прояви на повече толерантност, разбиране и т.н.

Венера днес мени своя знак- преминава във Водолей, така че ще направи настроението ни още по-неустойчиво и ще забележим, че в следобедните часове и вечерта всичко ще ни изглежда по-различно. В такива моменти не е подходящо да се вземат окончателни решения, но е препоръчително да се следи в каква посока се развиват нашите връзки- лични или делови. Съответно- от какво ще сме готови да се откажем, да променим, за да съхраним или подобрим настоящи отношения и не само…може и да е друго ценно за нас…Или пък- с по-голяма лекота, „освобождаващо чувство“- ще го оставим зад гърба си. Тази тенденция ще се усилва през цялата седмица, в този процес вероятно мнозина ще изпитат хлад в душата си, някой може да почувстват подчертан недостиг на обич…или средства. Това ще се превърне отключващ механизъм към нови и непознати до този момент възможности, те понякога ще бъдат доста креативни, а в други- граничещи с абсурд.

Вероятно околните ще ни изненадват през идната седмица, но и ние тях, това ще намести пластовете в доста взаимоотношения- лични и делови.

Не е изключено да ескалира известно нервно напрежение и само ясна цел ще го канализира в правилна посока, иначе- можем да разпилеем доста шансове в различни направления, говорене, което ще „увисне във въздуха“, поне на този етап.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня отхвърляте рутинни задачи, успявате да се организирате отлично и това ще има положителен ефект- върху репутацията ви, а може и финансовото ви състояние, ако работите на хонорар. Въпреки всичко известно нервно напрежение относно текущи задачи или повишени разходи- са доста вероятни. Това може да ви подтикне да търсите варианти, които да ви стабилизират. Не бързайте, до края на седмицата всичко може да се промени, да възникнат внезапни и нови възможности, но и да идентифицирате непредвидени до този момент предизвикателства…Вероятно спонтанно възникнали шансове ще се превърнат във верен коректив. През втората част от деня- появяват се хора, които разнообразяват и освежават ежедневието ви, подкрепят ви. Не са изключени разяснителни разговори, които могат да бъдат много полезни, показващи по-далечни перспективи на развитие.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня сте в позиция, чрез която можете по-лесно да осъществите намеренията си, да направите пробив в избрано от вас направление. Възможно е да се чувствате предизвикани да отстоявате своето „място под Слънцето“, а в този процес да ви се налага да направите избор. Можете да постигнете много или всичко, стига да не се преминат определени граници на добрия тон. Следобед ежедневието забързва своя ритъм, успявате да отхвърлите доста дела, които ще се оценят по достойнство от околните или пък ще се превърнат в повод да спечелите нещо- похвала, подкрепа и одобрение, бонус, подарък и т.н. Следобед и утре е подходящо да преговаряте за интересите си…Материализация на желанията ви ще е признак, че се движите, поели сте  в правилна посока…

Близнаци, Водолей, Везни–  през първата част от деня все още ви се налага да проявявате повишена адаптивност, може би да се справяте с дела, които са се натрупали, но не са решени и ще имате възможност да наваксате, а може да ескалират развръзки, в някой случаи- пред вас ще се разкриват скрити и допълнителни възможности. Следобед и вечерта всичко ще ви изглежда по-различно, защото се появяват хора и обстоятелства, които ви подкрепят, повишава се собствената ви само- оценка, вяра във възможности, които пък изплуват почти спонтанно. Не пренебрегвайте идеи, предложения, може да се окажат доста перспективни, дори и да са на етап обсъждане…

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня може да проведете важни разговори, определен човек да ви окаже съществено влияние или пък- моментът е подходящ да укрепите връзки- лични или делови, да получите вид опека и одобрение, ще имате такава възможност. Отличен признак е, ако през това време действително се радвате на внимание, разбиране, взаимност…Подходящо е да преговаряте за интересите си. Следобед възникват допълнителни, непланирани ангажименти, в друг случай- това са варианти, от които можете да се възползвате, ако търсите такива. През втората част от деня и през идните около два дни някой от вас ще вземат определящи решения или ще възникнат вид развръзки, показателни събития- какво от миналото можете да пренесете напред, какво трябва да оставите зад гърба си, приоритетно в работата, но не само…