Ключодържателите са едни от най-популярните корпоративни подаръци

9
201
Добави коментар
hlape
hlape

Смело можем да заявим, че днес най-популярните корпоративни подаръци са именно ключодържателите.

Думата ключодържател дойде при нас от Франция и означава малко бижу под формата на малка висулка от метал, порцелан, слонова кост и др., която е прикрепена към верижка от мъжки джобни часовници, гривна и др.

Представлява  мъничък сувенир, който почти всеки има на връзката си с ключове. Всички знаят за тях и всички ги използват.

Те могат да бъдат намерени в ежедневието на почти всеки човек, тъй като ключовете за различни цели се използват от всеки. Това са ефектни сувенири с различни форми и допълнителни функции. Можете да използвате ключодържателя като спомен или като рекламен сувенир за рекламни цели.

Ключодържателите са станали много разнообразни по форма, текстура, цвят, материал, декорация и дори по предназначение. Красивите стилни пръстени за ключове се носят не само на куп ключове, те са окачени на мобилни телефони, прикрепени към дръжките на чантата или раницата или просто носени на дънки като оригинален аксесоар. Ключодържателят може да бъде незаменимо нещо, което винаги е под ръка, например: лента за ключодържател, мини фенерче, отварачка, комплект отвертки и т.н.

През последните години се наблюдава рязък скок в броя на полезните ключодържатели. Тази категория включва всеки ключодържател, който има една или повече допълнителни функции в допълнение към основната – да се мотае на куп ключове. В исторически план най-ранните полезни ключодържатели са амулети. След това те измислиха: ключодържател за отваряне на бутилки, ключодържател за свирка и ключодържател за ножчета. В наши дни този списък е допълнен с ключодържател за рулетка, ключодържател с флаш памет, ключодържател за управление на автомобилна аларма, ключодържател за фенерче, ключодържател за компас, по-лек ключодържател, ключодържател за отвертка и дори ключодържател за диктофон. И този списък непрекъснато се разраства.

Ключодържател с лого е един от най-ефективните начини за реклама. Това означава, че за малко пари можете да получите рекламен сувенир, уникален по своята ефективност. И както всеки знае, това е информацията, която човек вижда, макар и за кратко, но често се помни най-добре. Всеки човек вижда ключодържателя ежедневно и многократно.

Металните ключодържатели са най-издръжливите и надеждни. Можете да поръчате готов метален ключодържател и да приложите изображение върху него чрез лазерно гравиране, копринен скрининг или тампонен печат. Или можете да направите поръчка за изработка на свой собствен уникален ключодържател, изработен от метал. Такива ключодържатели могат да бъдат с всякаква форма и завършек, те са направени изцяло според вашата скица. За производството на метални ключодържатели се използват същите технологии, които използваме за производството на значки и медали. Различни текстури и цветове на емайли, богат избор от различни аксесоари и крепежни елементи – вашият ключодържател ще бъде наистина уникален продукт.

Друга възможност за въплъщение на ярки и забавни идеи при производството на ключодържатели е ключодържател, изработен от PVC (PVC) материал. Ярките наситени цветове, текстурата приятна на допир, изненадващо живите и забавни герои на марката правят ключодържателя желан подарък, от който е трудно да откажете. Ключодържателите с логото на вашата компания, изработени по поръчка според вашия дизайн, са полезен и много красив запомнящ се сувенир, който в буквалния смисъл на думата винаги ще бъде на ръка от вашите партньори!

Ако търсите подходящ ключодържател за подарък, то разгледайте и този електронен каталог…