Каква сума е добре да си приготвим за обзавеждане на баня – GradaBG

1
126
Добави коментар
pepimili
pepimili

Когато се приготвяме да обзавеждаме банята в дома си, несъмнено ще са необходими определени средства. Без съмнение, колкото и минимални да са няма как да избягаме от четири цифрената сума. Всеки има свои виждания по въпроса за обзавеждането на банята.

За мнозина този процес включва основните неща като:

закупуване на плочки,
мивка,
тоалетна чиния,
огледало,
шкафове и др.

Освен с покупката не тези мебели обаче често не приключват ремонтните дейности в това помещение. За не малка част от хората е непосилно сами за залепят плочките си например. Това означава, че освен пари за материали, ще са ни нужни и такива за труд на майстори.

Понякога забравяме тази подробност, а тя никак не е маловажна.
Всеки по индивидуален начин разбира ремонта и обзавеждането на банята. пряко зависи от финансовото положение на всеки един човек как ще осъществи освежаването и осъвременяването на тази част от жилището си.

Цените на мебелите са доста разнообразни и има възможност за избиране.
Често пъти се оказва най-изгодно да се следят онлайн магазините и периодите, в които правят промоции и отстъпки от цените на продуктите си. По този начин може да намалим значително крайната сума, която би ни трябвала.

Цени на мебелите в банята

Съвсем нормално е цените на всяка една отделна мебел, която е необходима бъдещо обзавеждане на баня да са различни.
Като цяло те са съобразени с покупателната възможност на българите.
Например, ако искате да подмените някоя мебел в своята баня, като да речем например душ кабината, вие спокойно можете да разгледате различните модели и дизайни, които да се съчетаят с други артикули за баня, дори на по-ниска цена.

Всички елементи, които са необходими за едно нормално обзавеждане на баня могат да бъдат намерени на различни цени в различните магазини. Осреднената цена на една мивка е около 250лв, а на един стандартен моноблок – 400лв. Душ кабините са малко по-скъпи, тъй като те могат да стигнат и до 1000лв.

Вие можете да се възползвате и от PVC мебелите за баня, които са също много предпочитани от клиентите. Те са водоустойчиви и не се надуват от влагата с времето.