AGT Ламиниран паркет

1
146
Добави коментар
penkov
penkov

Ламинираните подови настилки са достъпна алтернатива на подовите настилки от дърво и се предлагат в различни дебелини и класове, което ви позволява да намерите идеалната подова настилка за вашия проект.

Лесен за инсталиране, благодарение на патентованата си клик система за монтаж, което означава, че не са необходими лепила, и се предлагат в редица цветове и покрития на достъпна цена.

Колекциите ламинат AGT (Турция) са представени в ненатрапчиви цветове. Подът перфектно ще се впише в интериора на дневни, кухни, офиси или спални, декорирани в модерни стилове. А оригиналната текстура на ламината ще се хареса дори на най-изтънчения ценител. С този под няма от какво да се страхувате. Ламинатът на турският производител има 31,32,33 клас на износоустойчивост. Може да се използва в системата „топъл под“. На много разумна цена получавате не само естетически характеристики, но и експлоатационни.

Какво представлява AGT ламиниран паркет? Това е подово покритие от 31,32,33 клас на износоустойчивост, абсолютно подходящо за използване във всеки жилищен район, както и в търговски помещения с нисък трафик. Дебелината на плочата е 8 мм, всички ламели са оборудвани с модерната популярна заключваща връзка Twin Clic, която се е доказала доста добре в експлоатация и по време на монтажа.

Силните, устойчиви на надраскване, изключително издръжливи и с ниска поддръжка характеристики на ламинираният паркет го правят практичен избор за зони с голям трафик като коридори и дневни.

Ако имате нужда от икономичен вариант, без да губите качество и стил, препоръчваме да обърнете внимание на ламинат AGT, произведен в Турция.