Свети Валентин в Трявна – Семеен хотел Бела

1
123
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Семеен Хотел „Бела“ е разположен в сърцето на Стара планина – в закътаното градче Трявна. Градът е с богато историческо и културно минало и предоставя множество възможности на своите посетители за интересен и забавен престой.

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 103лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Две нощувки в двойна стая
Две домашно приготвена закуски (мекици, пържени филийки, компле)
Две вечери едната от които празнична на 13.02.
Високоскоростен безжичен интернет
Паркинг
Курортна такса

Гостите на хотела могат да посетят редица исторически и културни забележителности, да се разходят из балкана и да се насладят на приказно красивата му природа. Съвременно обзаведен със стил и вкус, хотел „Бела“ предоставя комфорт и спокойствие и неповторими условия за почивка, които ще удовлетворят изискванията на всеки клиент.

Изпитайте удоволствието от уюта на тризвездния хотел „Бела“, който разполага с 50 места в 9 апартамента със спални и отделни единични легла, 5 двойни стаи (спалня) с възможност за трето допълнително легло, 1 студио и ВИП апартамент с джакузи. Всяка стая разполага с LCD телевизор и кабелна телевизия, безжична високоскоростна интернет връзка, минибар във всеки апартамент и не на последно място – неповторим изглед към природата на града. Във фоайето на хотела се намира лоби барът, а в изискан, модерен, стилен интериор с добре подбрано цветово излъчване ще бъдете обслужени качествено и ще се насладите на богато меню от кулинарни шедьоври от националната и европейската кухня, местни гозби и вегетариански менюта, съчетани в елегантния дизайн на ресторанта. А от терасата на лятната градина можете да посрещнете нощта под съпровода на Славейковата песен „Стройна се Калина вие…“, която звучи от един от символите на Трявна – часовниковата кула.