Стъклени душ-кабини и паравани по поръчка

2
324
Добави коментар
Praskovya
Praskovya

Стъклените душ-кабини по индивидуални размери са идеалното решение, което търсите за вашата нова функционална баня.

В Studio Sense можете да намерите стъклени душ-кабини, стъклени паравани за баня, стъклени прегради и врати за баня, плъзгащи системи на затваряне, петоъгълни, овални и нестандартни кабини за душ и паравани. За малките бани предлагаме сгъващи се стъкла тип хармоника.

Предимствата, което получавате, избирайки Studio Sense за изпълнител на вашия проект за преграда от закалено стъкло са:  

Взимане на точни размери от вашата баня, производство и контрол на качеството, избор на качествен обков – панти за стъклени врати, различни модели дръжки и релси за стъкло, плъзгащи системи за стъклени врати, укрепване на стъклото, декоративна матировка от каталог или по индивидуален проект, доставка с наш транспорт и професионален монтаж на кабини, паравани, прегради, врати за баня. 

Предлаганите от нас душ-кабини от закалено стъкло са с гаранция 3 години за елементите на кабината и 1 година за монтажа (защита от протичане). Кабините се монтират със санитарен силикон и се уплътняват със силиконови уплътнения и магнитни затваряния спрямо дебелините на стъклата.

Ако стените и подовете в банята не са под прав ъгъл и имат значителни отклонения, не се притеснявайте:

Ние ще изработим стъклата така, че те да паснат точно на вашата баня и ще съобразим с всички кривини и отклонения в стените и подовете на банята. Това е невъзможно, когато купувате готова стандартна кабина.