Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г.

1
142
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

През тази седмица ретроградният Меркурий ще ни върне към неразрешени въпроси от миналото, които касаят наши взаимоотношения- в колектив на работното място или пък с приятели. Ако става въпрос за колектив, тогава- ние все още сме в период, през който се пренареждат пластове и в този процес ескалират теми, които са свързани със заплащане.

В частен аспект- това може да е на работното място на всеки, а в по-глобален- може да ескалира напрежение, което включва и управленски структури, съответно- неуредени плащания, конфликти на интереси и т.н. Ще се водят по-бурни дебати по тези казуси, в които всеки ще трябва да отстоява правата си по-твърдо, но и гъвкаво, вероятно ще трябва да се допусне някакъв компромис или пък да се прояви повишена гъвкавост, да се допусне нещо ново, различно, което да разтовари ескалиращо напрежение.

Когато говорим за лични връзки, например приятелски, но не само, тогава по различни поводи ще се проявят равносметки- на кого можем да разчитаме, кой ни нанася щети, буквално и в по-широк смисъл…

Припомням, че в месеца на Водолей- ние ще сме най-успешни, ако обединяваме усилия с хора, с които имаме общи интереси, ако имаме на кого да разчитаме. Същевременно обаче, налага се да отстраним онези лица, които ни дестабилизират.

Ако това е невъзможно, тогава някой ще предприемат премествания, смяна на колектива, в който съществуват, реализират себе си, могат да печелят и т.н.

При всички случаи- чисто материални приоритети или такива, които се отнасят до благоденствието ни-общо, са като скачени съдове със средата, околните, съответно- едното влияе на другото подчертано и обратно. Известна корекция в придобиването на материални блага или позиции, които заемаме- ще са необходими в различна степен. Всеки сам и индивидуално, в по-далечна перспектива ще си изгради стратегия- какво ново и различно трябва да допусне, за да отговори на изискванията за промяна, съответно- начин на представяне в колектив, връзки и обединяване на усилията или пък- източници за придобиване на финанси.

Можем да се възползваме от Новолунието, което е на 11 февруари и седмицата след това, за да направим съзнателни и целенасочени действия, които да допринесат за благоденствието ни, по-светло и предвидимо бъдеще. Резултатът може и да не е веднага, а към средата на март, но задължително ще се прояви. В друг случай- това ще се превърне в голямо ново начало в края на март…

Каквото и да е, когато духат „силни ветрове на промяна“ е по-хубаво да се строят вятърни мелници, за да се възползваме от тези ветрове, а не стени, които да съхранят вид статукво, защото това е невъзможно и по-скоро ще доведе до разрушения и щети, образно казано. Креативният и оригинален начин на мислене, подобни идеи, нетрадиционен подход, връзките, общителността- са най-полезни във времето на Водолей, хубаво е да не го забравяме…

За индивидуален хороскоп пишете на: [email protected]

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Риби