Актуално през февруари 2021г. Безвъзмездна субсидия до 20 000лв. Не е кредит! Научете повече.

14
379
Добави коментар

Актуално през февруари 2021г. Безвъзмездна субсидия до 20 000лв. Не е кредит! За физически лица с 50 и над 50%  трайно намалена работоспособност, субсидия до 20 000лв. Не е кредит!

Започване и развитие на самостоятелна стопанска дейност от лица с трайно намалена  работоспособност/вид и степен на увреждане. Максимален размер на субсидията  – 20 000 лева.

Научете повече и се възползвайте от тази възможност. Публикация на • Воев • 29години професионален опит.

03.02.2021. Съобщение.

Във връзка с обявените от Агенцията за хората с увреждания конкурси за финансиране на проекти за осигуряване на заетост, рехабилитация и интеграция и изграждане на достъпна среда за хората с увреждания, Агенцията ще проведе онлайн информационен „Ден на отворените врати“ за всяка от програмите. Участниците ще имат възможност да се запознаят с програмите, както и да зададат своите въпроси, свързани с условия на кандидатстване, отпускане на средства, наблюдение и отчетност на проектните предложения. Информационните сесии ще се проведат, както следва:…

Програма за финансиране на проекти за рехабилитация и интеграция на хората с увреждания на 09.02.2021 г. от 10:00  ч.; Програма за финансиране на проекти за започване и развитие на самостоятелна стопанска дейност на хората с увреждания на 10.02.2021 г. от 10:00  ч.;Всяко  едно от информационните събития включва: Представяне на Програмата – Презентация; Въпроси и отговори.  При проявено желание за участие можете  да заявите своето намерение на следните имейл адреси ….На заявилите интерес, допълнително ще им бъде изпратен имейл с линк за включване в мероприятието „Ден на отворените врати“.

Съвети от Георги Воев, удостоверение 099/МТСП-Агенция за хората с увреждания. Управител на „Воев-София“ ЕООД. 

В сайта на Агенция за хората с увреждания в раздел Новини може да намерите пълния текст на съобщението с имейлите на която може да заявите участиетието си.

Важна информация за субсидии безвъзмездни, участие с проекти без кредити!

Ежегодни проекти на Агенция за хората с увреждания(АХУ) със срокове за кандидатстване

Обикновено през февруари се публикуват обявленията на Агенция за хората с увреждания(АХУ) и срока за кандидатстване е около месец. Понякога има и второ обявление март-април но не всяка година. При утвърден проект и изпълнен договор субсидията е безвъзмездна и не е кредит. Важно! За да успеете и проекта ви да бъде приет от АХУ:

Подготовка. Преди да кандидатствате. Тези проекти се обявяват и финансират вече няколко години. Ако можете използвайте времето преди обявлението, за да подготвите успеха на идеята си. Вижте повече на https://voevmedical.com/безвъзмездна-субсидия-20-000лв-не-кредит/

Публикация 2021г Финансиране без кредити от сайта https://voevmedical.com/