Дневен хороскоп за 09 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
144
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

28 лунен ден, Луна в Козирог

Луната е намаляваща, клони към приключване на един лунен месец, така че днес ще продължат да ескалират развръзки, които почти през целия ден ще бъдат съпътствани с детайли, които не сме забелязвали до този момент, може да бъдат интуитивни прозрения или научаване на тайни, там, където ги има. Хубавото е, че ако се нуждаем от варианти, „аварийни изходи“, ако се движим в правилна посока по ключови за нас въпроси, които се отнасят със стабилността ни, социалния ни статус и т.н.- тогава горе-описаните шансове ще застават сами на пътя ни.

По различни поводи разбираме кои от нашите мечти и желания могат да се реализират.

Виждаме обикалящата действителност такава, каквато е, без „розови очила“, а това винаги е полезно и само по себе си- стабилизиращо.

Склонни сме да бъдем по-организирани, концентрирани, не си позволяваме отпускане или „експерименти“, към настоящата картина- това също ще се окаже доста полезно.

В късния следобед и вечерта под влияние на дълбоки и трансформиращи преживявания- мнозина ще вземат решения, които са крайни, окончателни…

Информационният поток е доста усилен и ни връща към въпроси от миналото, които са останали без отговор и сега можем да получи известна яснота.

Тонусът ни може и да не е твърде висок, но ако имаме конкретна и по-амбициозна цел, тя може да ни действа стимулиращо, да събуди инициативността ни, в конкретна и ясна цел, за която сме преценили, че ще се материализира и ще ни помогне да спечелим нещо важно за нас.

За индивидуален хороскоп пишете: [email protected]

Лунен календар за февруари 2021г-

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, които са по-скоро по задължение, но могат да допринесат за стабилността ви, по-доброто ви обществено положение, репутация и т.н. Днес в по-ярки краски или под формата на развръзки продължават да ескалират събития, които ви показват- кои от вашите честолюбиви мечти са осъществими. Могат да възникнат възможности за печалба- в един по-широк смисъл или буквално, ако се нуждаете от варианти- ще ги откриете. Повечето от вас могат да разчитат на семейството си и най-близките си хора или пък- имате шанс да хармонизирате, подобрите средата си на съществуване.

Телец, Дева, Козирог–  звездите днес продължават да ви подкрепят и вие можете да усетите тази опека по различни начини и поводи, например- получавате подкрепа от страна на приятели, партньори, получавате интересни предложения, известия и т.н. Денят е показателен за вашите взаимоотношения, съответно на кого и в каква степен можете да разчитате, повечето от вас ще получат вид опека, новини, които ще стоплят сърцето им. Денят е подходящ за разяснителни разговори или пък да скрепите връзките си, ако се нуждаете от това. Влияете силно на околните, вие направлявате събитията, стига да не са преминати определени граници, в късния следобед или вечерта може да вземете важни решения, вероятно и не без причина, а следствие на прозрения, силни преживявания и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят продължава да ескалира развръзки, показателни събития, които сочат- какво от миналото си струва да задържите в живота си, защото допринася за комфорта ви на съществуване или е по-добре завинаги да остане зад гърба ви…Могат да възникнат възможности за печалба, материализиране на желанията по един неочакван, но не случаен начин, следствие на действия от преди, които сега се възвръщат към вас и под формата на награда. Денят е трансформиращ, следствие на случващото се може да вземете определящо решение, което ще ви действа обогатяващо или пък ще се освободите от тежести. Подходящ ден да защитите интересите си или пък да намерите алтернативни и да въздействате на въпроси, които още не са намерили изход.

Риби, Рак, Скорпион– денят осветява вашите отношения, може да получите интересни, приятни, полезни известия. Можете да укрепите партньорски връзки, лични или делови. Част от възможностите в тази посока сами ще застават на пътя ви, няма да ви липсва внимание, подкрепа, ако се нуждаете от такава. Други е хубаво вие да инициирате, така че да получите вид опека, одобрение, да оздравите важни за вас контакти. Може да ескалират разяснителни разговори, които ще бъдат и конструктивни, в повечето случаи. Здравите контакти ще стават още по-здрави, но ако има такива, които са безперспективни- това ще бъде по-видно от обикновено. В късния следобед и вечерта може да получите достатъчно силни подсказки.