Почистване на кожен диван

1
135
Добави коментар
Ivan_Pantaleev
Ivan_Pantaleev

Почистване на кожен диван

Фирма за почистване град София- Калина2012, съветва всички свои настоящи и бъдещи клиенти как да си почистят кожен диван, примерно след надраскване с химикал. Проблем, който във времето не еднократно фирмата е попадала в подобен казус. Най разумното решение да се взема така наречената нано гъба и с нея да се разтрие надрасканата част с чиста вода без никаква химия.

Така след 2- 3  забърсвания  с нано гъба и чиста вода е напълно възможно да се отстрани надрасканото с химикал. В никакъв случай не трябва да се третира с химия, ако все пак се наложи тогава трябва да се консултирате с експерти в сферата на професионално почистване, за да ви посъветват или да ви съдействат с  професионална помощ. Третирането с химия е опасен вариант, ако човек не е запознат  е възможно да се нанесат безвъзвратни поражения. Има професионални препарати за  почистване на кожа, които щадят материята, но след  обработката  кожата   допълнително да се неутрализира и намазва. За целта почистваща фирма Калина 2012, работи с партньори предлагащи професионална химия. При подобна  ситуация ние обменяме необходимата информация с нашите партньори, след което сме координирани как да действаме.

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Posted in БлогTagged почистване на меки настилки, почистващи услуги, почистващи фирми, пране на диван, професионално почистване, фирми за почистване